Grafisk Formgivare till Stockholm

Grafisk Formgivare till Stockholm

Vi söker en Grafisk Formgivare till uppdrag med omgående start hos vår kund på inhouseavdelning med placering i Solna!

Vill du jobba med grafisk formgivning och ta fram layout och original för reklam och broschyrer? Vill du jobba på en inhouseavdelning i ett kreativt och glatt team? Vill du bygga på din erfarenhet som grafisk formgivare? Då kan det här verkligen vara ett uppdrag som matchar dig. Sök jobbet redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig ett uppdrag som konsult hos en av våra kunder i Solna som innebär spännande utmaningar och möjligheten att utvecklas i en ny organisation.

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll - och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har - din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Dina framtida arbetsuppgifter

Din roll involverar en rad olika arbetsuppgifter och blir på så sätt varierad och kreativ. Du tar fram layout och original på reklamblad, broschyrer, butikskampanjer, annonser samt internt supportmaterial till interna avdelningar hos vår kund. Det finns utarbetat kommunikationskoncept och grafisk profil att jobba efter. Du uppdaterar också den befintliga bilddatabasen och håller kontakt med tryckerier och andra samarbetspartners. Du kommer också kunna få uttrycka dig i skrift då enklare copywriting ingår.

Rollen innebär också

Uppdraget löper till en början på två månader och möjlighet till förlängning finns över sommaren. Du kommer att vara anställd på TNG och arbeta under uppdraget hos vår kund i Solna.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom formgivning och några års arbetslivserfarenhet av grafiskt arbete från en inhouse- eller reklambyrå. Kunskaper i kommunikation och copy är meriterande. Verktyg som du behöver kunna är programmen Adobe CC (InDesign, Photoshop, Illustrator och Acrobat). Du har goda kunskaper i svenska i tal och har mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift.

Som person är du noggrann, flexibel och gillar ett högt tempo. Du trivs när du får kombinera ett kreativt arbete med ett strukturerat arbetssätt och för dig är det en självklarhet att vara serviceinriktad i ditt arbete.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Marknadsföring, Marknadsassistent, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/