Finsktalande orderadministratö till TR Electronics

Finsktalande orderadministratö till TR Electronics

Nu söker TR Electronic Nordic finsktalande orderadministratör till kundservice på kontoret i Stockholm. Sök redan idag!

Skulle du lockas av en roll där du ansvarar för att administrera order och samtidigt leverera bästa möjliga service till våra kunder? Lockas du också av en central roll och viktig roll där du erbjuds den spännande möjligheten att få vara med på TR Electronics fortsatta tillväxtresa? Talar och skriver du finska och svenska samt har ett brinnande intresse för teknik? Då är det dig vi söker, läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som orderadministratör inom kundservice hos TR Electronic har du möjlighet att bli en del av ett härligt team där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Här har du möjlighet att växa och utvecklas i ett spännande och innovativt företag som tillhandahåller tekniska lösningar till tillverkare inom Europa.

Då rollen som orderadministratör är en mycket viktig funktion i företaget erbjuds du att få vara med och utveckla både nya och befintliga rutiner och processer. Här är beslutsvägarna korta och allas åsikt och bidrag till fortsatt utveckling är värdefull.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Via telefon och mail ge service och rådgivning till kunder i Sverige, Norge och Finland
  • Sammanställa och sända offerter till kunder
  • Registrera order inkomna via telefon/mail/web samt från säljavdelningen
  • Kontakt med leverantörer i Europa och Asien
  • Kontakt med transportörer vid bokning av specialleveranser
  • Hantera returer och reklamationer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar direkt till VD i Sverige och blir en del av ett nordiskt kundserviceteam där du tillsammans med 6 medarbetare på kontoret i Sverige och Finland supporterar kunderna i Sverige, Finland och Norge.

Tjänsten är på heltid med en planerad start i mitten av augusti. Du jobbar kontorstider 8-17 med möjlighet till flex. De första 6 månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter för en fast tjänst. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Sollentuna med närhet till goda kommunikationer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för kundservice och administration och har ett starkt intresse för teknik. Du är kommunikativ och trivs att arbeta med telefon och mail som främsta arbetsredskap samt duktig på att självständigt driva ditt arbete framåt. Som person ser vi gärna att du är noggrann, strukturerad och ansvarsfull samtidigt som du är flexibel och prestigelös i din roll. Du förstår vikten av att vara företagets ansikte utåt och är stolt över ditt sätt att hantera kontakten med kunder och leverantörer.

Har du tidigare erfarenhet av Pyramid eller av arbete i något affärssystem eller CRM-system är detta meriterande för rollen. Ett krav är dock att du har god systemvana och hanterar Officepaketet. Då du kommer att arbeta i en nordisk kundtjänst är det även ett krav att du hanterar svenska och finska i tal och skrift samt har god erfarenhet av engelska.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Dana Jennerström
Telefon 0721-81 27 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 9 juli 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/