Finsktalande ekonomiassistent till södra Stockholm

Finsktalande ekonomiassistent till södra Stockholm

Är du en finsktalande ekonomiassistent och vill jobba inom leverantörsreskontra på ett stort nordisk bolag? Läs mer här!

Just nu söker en av våra större kunder en finsktalande ekonomiassistent till deras avdelning för leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta med stora flöden mot finsktalande kunder och tjänsten är placerad på vår kunds kontor i Telefonplan, i södra Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en möjlighet att få använda dina ekonomikunskaper inom leverantörsreskontra i kombination med det finska språket. Hos vår kund kommer du att tillhöra ett härligt team på åtta personer som tillsammans sköter leverantörsreskontra för vår kunds bolag i Sverige, Norge och Finland.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent arbetar du med leverantörsreskontra, ax till limpa. Du kommer att fokusera på de finska bolagen. Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Dagligt arbete med fakturaflöden för de finska kunderna
  • Kontroll och kontering av fakturorna i systemet
  • Betalningar och krediteringar, samt påminnelseutskick
  • Avstämningar av berörda konton vid behov
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ansvara för ett antal finska bolag där du säkerställer att alla leverantörsfakturor hanteras och bokförs. Tillsammans med dina kollegor i teamet kommer ni att hantera stora flöden och även ha kontakt med leverantörer och interna projektledare på telefon och mail.

Det här är ett konsultuppdrag via TNG med mycket goda möjligheter till förlängning/överrekrytering. Tjänsten förväntas starta relativt omgående.

VEM ÄR DU?

För jobbet krävs det att du har lång erfarenhet av leverantörsreskontra och att arbeta med stora flöden, då vår kund hanterar ca 300.000 fakturor om året. Eftersom du kommer att arbeta med finska leverantörer och även stötta de svenska bolagen så behöver du vara flytande i finska och svenska i tal och skrift.

Som person är du driven och energisk. Du gillar att jobba i team och trivs när kollegor ställer upp för varandra. Det är stora flöden du kommer att arbeta med och det kräver att du är noggrann, kan prioritera, är kommunikativ och har förmågan att arbeta fokuserat under arbetstoppar.

Låter det här som en beskrivning av dig? Skicka gärna in din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/