Financial Controller till kund i Stockholm

Financial Controller till kund i Stockholm

Financial controller till välkänt resföretag i centrala Stockholm

Vi söker dig som har erfarenhet som redovisningsekonom och gärna inom financial controlling.
Vår kund är just nu i ett projekt för att byta ekonomisystem och önskar avlastning till slutet på 2019 med möjlighet till förlängning. Du kommer i den här rollen arbeta i en internationell miljö mot de nordiska länderna.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna roll kommer du få möjlighet att arbeta i en dynamisk och internationell miljö med intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Vår kund sitter i fräscha lokaler på Södermalm där du kommer bli en del av ett team som tillsammans ansvarar för detta projekt.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den här rollen kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:
  • Bokslutsarbete
  • Avstämningar
  • Årsrapportering och framtagande av andra juridisk rapporter
  • Moms och TOMS-rapportering
  • Supportera andra finansiella funktioner
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund har sitt kontor på Södermalm i trevliga lokaler och i närhet till kollektiva transportalternativ.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du under perioden är anställd av TNG.
Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse och pågår till slutet av 2019 med chans till förlängning.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en avslutad akademisk utbildning inriktad mot redovisning eller likvärdigt. Vi tror att du arbetat några år i en liknande roll i en större organisation och har en vana av att arbeta tvärfunktionellt. Du har även en vana av att arbeta med kortare rapporteringsperioder och med större flöden.

Då du i arbetet kommer att inhämta information och ha nära kontakt med andra avdelningar är dina kommunikativa färdigheter avgörande. Du bör därför även ha goda kunskaper i både affärssvenska och affärsengelska, i tal och skrift.

Vi tror även att du har en inre drivkraft och är van att arbeta självständigt och strukturerat med dina processer. Dina rapporter och arbetsuppgifter tar du stort ansvar för och är van att arbeta mot tydliga deadlines.

Du bör även ha en god kompetens och kunskap inom, gärna i SAP BPC, Oracle Financial och Hyperion.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Dana Jennerström
Telefon 0721-81 27 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/