Fastighetsförvaltare till stor aktör i Stockholm

Fastighetsförvaltare till stor aktör i Stockholm

Vi söker nu en erfaren fastighetsförvaltare som får arbeta kundfokuserat och vara bostadsrättsföreningars närmst kontakt.

Trivs du med kundkontakt och vill du jobba i en varierande roll inom fastighetsförvaltning? Vill du kunna jobba nära dina kunder och skapa ett gott intryck för långsiktiga samarbeten? Vi söker en engagerad och erfaren fastighetsförvaltare till vår kund, vilket är ett ledande kooperativt företag i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som fastighetsförvaltare erbjuds du en dynamisk roll där du får jobba med relationsskapande både internt och externt. Du blir en del av ett härligt team om cirka 16 personer där handlingskraft genomsyras. Du kommer få ett stort förtroende för att arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna beslut som berör dina kunder, i rollen som fastighetsförvaltare. Här får du bidra med din expertiskunskap och vara med i utvecklingen av bostadsrättsföreningar. Du kommer ansvara för ett geografiskt område i norra Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din tjänst som fastighetsförvaltare har du ett helhetsansvar för dina kunder och fastigheter i ditt geografiska område. Du ansvarar bland annat för att:
  • Ha kontinuerlig kontakt med kunder för att kunna sätta upp strategiska planer och delta vid kundmöten
  • Hantera administrativa uppgifter som förvaltningsrapporter, fakturakontroller och försäkringsärenden
  • Administrera upphandlingar och ha kännedom om kundavtal
  • Utföra underhållsbesiktning, samt lokal- och lägenhetsbesiktning
  • Hjälpa till vid akuta fel och skadehantering
  • Jobba aktivt med att sälja in extratjänster
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en heltidstjänst där du arbetar vanliga kontorstider kl. 8.00-17.00. Då du spenderar mycket av din tid hos dina kunder så erbjuds du en poolbil, alternativt att du kör egen bil och får milersättning. Du jobbar nära ditt team och rapporterar till affärsområdets chef. Vissa möten med bostadsrättsföreningar kommer vara förlagda under kvällstid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller liknande område. Vi räknar med att du har erfarenhet inom fastighetsförvaltning och har tidigare arbetat med att planera underhåll. Det är ett krav att du innehar B-körtkort.

Vidare tror vi att du är ansvarstagande och affärsmässig och ser gärna till att få saker gjorda. Då du jobbar mycket med kunder ser vi gärna att du är kommunikativ i ditt arbetssätt och trivs med relationsbyggande. Du ansvarar för dina fastigheter vilket innebär att du är självständig.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Amanda Karlsson
Telefon 073-153 61 74
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Kontorschef, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/