Erfaren Ekonomiassistent till kund i Stockholm

Erfaren Ekonomiassistent till kund i Stockholm

Erfaren Ekonomiassistent till stor kund i Stockholm.

Nu letar vi efter två erfarna ekonomiassistenter till kund i centrala Stockholm. Vill du arbeta i ett stort team och bidra med din kunskap som ekonomiassistent. Gillar du när det händer mycket och du får arbeta självständigt? Läs då vidare om rollen.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

En trevlig arbetsplats där alla på olika sätt är en viktig del av företagets utveckling och avdelning. Som ekonomiassistent är påverkansmöjligheten stor. Vi sätter stort värde i att samarbeta och lösa vardagliga utmaningar tillsammans. Kompetensbreddning inom avdelningen gynnar din egen utveckling genom möjlighet till olika typer av arbetsuppgifter och uppdrag inom området för ekonomi.

Som konsult hos oss på TNG är det också oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
  • Hantera leverantörsfakturor
  • Kundreskontra
  • Leverantörreskontra
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
Värt att veta

Det är ett konsultuppdrag som sträcker sig till sista januari med chanser till förlängning. Du kommer att bli välkomnad av ett hjärtligt team på 18 personer och sitta centralt inne i Stockholm.

Våra förväntningar

Vi ser att du som söker har minst 3 år erfarenhet av liknande roll där du har arbetat inom ett stort bolag med stora flöden. Du har en utbildning inom högskola eller liknande. Du är även van att arbeta i några av de större ekonomisystemen och har du erfarenhet av ekonomisystem IFS så är detta ett plus. Vidare tror vi att du har goda kunskaper inom Excel och Övriga Office-program.
Mer info
Kontaktperson Malin Meyer
Telefon 073 434 64 56
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/