Ekonomiassistent till kundreskontra i Sollentuna

Ekonomiassistent till kundreskontra i Sollentuna

Trivs du att jobba i en spännande miljö och självständig roll som ekonomiassistent? Sök rollen idag!

Är du en ansvarstagande och driven person som vill vara med och utveckla vår kunds kundreskontra? Ta då chansen att söka jobbet som ekonomiassistent i en spännande verksamhet och internationell prägel. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna roll erbjuds goda karriärmöjligheter i en internationell miljö med spännande utmaningar. Du kommer att få möjligheten att jobba i en verksamhetsnära roll där du har många interna och externa kontaktytor.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent på kundreskontra kommer du att hantera:
 • Kundinbetalningar
 • Credit Collection
 • Kundkontakter/internt och externt
 • Samarbete med sälj samt Front Office/kundtjänst
 • SCB rapportering
 • Avstämning av balanskonton
 • Bokslutsarbete för kundreskontra
 • Vara behjälplig på leverantörsreskontra vid sjukdom och semester
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta omgående och pågå 6 månader med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag via TNG och du kommer jobba hos vår kund i Sollentuna i Stockholm. Tillsammans i en grupp om tre kollegor arbetar du för säkerställa kvalitet i reskontra, bokslut och den löpande redovisningen.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som ekonomiassistent är det viktigt att du är van att ta eget ansvar, kan agera på eget initiativ och prioritera dina arbetsinsatser när det behövs. Du trivs bäst i ett internationellt företag med högt tempo samt tydliga deadlines och mål. Varje dag jobbar teamet med att effektivisera och automatisera processerna så vi ser gärna att du är delaktig i detta. Vi tror att du har:
 • Gymnasieutbildning eller YH-utbildning inom ekonomi
 • Minst 3 års erfarenhet av arbete med kundreskontra/redovisning
 • Van användare av Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
 • Har du tidigare arbetat i större tjänstebolag med stora volymer ser vi det som meriterande
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson
Telefon 0704851214
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/