Ekonomiassistent till kundreskontra för hyrköp

Ekonomiassistent till kundreskontra för hyrköp

Vi söker en erfaren ekonomiassistent för uppdrag hos vår kund i Solna med fokus på kundreskontra. Läs vidare och sök jobbet idag!

Vår kund som jobbar med hållbara godstransporter behöver förstärkning av en ekonomiassistent till kundreskontra. Uppdraget kommer vara 3-6 månader och målet är att uppdraget ska övergå i en rekrytering till vår kund! Du kommer få jobba med alla delar inom kundreskontra och på sikt även med leverantörsreskontra eftersom arbetsrotation kommer att införas. Syftet med det är att bredda kompetensen i gruppen och även skapa större variation i arbetsuppgifter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer blir en värdefull del i reskontrateamet hos vår kund med din erfarenhet av kundreskontra. Samtidigt får du möjligheten att på sikt även jobba med leverantörsreskontra och bredda din kompetens ytterligare.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvara för in och utbetalningar
  • Påminnelsehantering, krav och inkasso
  • Avstämningar
  • Utveckling av rutiner och processer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i en trevlig grupp på fyra personer och det finns spännande utvecklingsmöjligheter framöver med systembyte och utveckling av processer och rutiner. Kontoret ligger centralt i Solna Business Park med närhet till kollektivtrafik som bussar, tvärbana, t-bana och pendeltåg.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har god erfarenhet av att jobba främst med kundreskontra och gärna även leverantörsreskontra. Du behöver ha en förståelse för hur flödet inom ekonomi fungerar och ett intresse för olika system. Här använder man nu SAP och det är positivt om du har erfarenhet av det eller andra tyngre ekonomisystem. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom ekonomi i kombination med din erfarenhet. Du behöver vara flytande i tal och skrift när det gäller både svenska och engelska.

Som person tror vi att du har lätt för att samarbeta och uppskattar en hjälpsam miljö. Vi tror du kommer att trivas på uppdraget hos vår kund om du är nyfiken och vill förstå hur saker fungerar och vill bidra till att arbetet fungerar smidigt och bra. Systemintresset och erfarenheten kommer hjälpa dig i vardagen eftersom du kommer jobba i lite tyngre system.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 jan 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/