Ekonomiassistent till Nynas i Stockholm

Ekonomiassistent till Nynas i Stockholm

Nu söker vi dig som är en erfaren AP / AR Accountant / ekonomiassistent till Nynas i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Har du tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra? Är du en nyfiken och engagerad person som trivs på en arbetsplats där du får ta mycket ansvar? Är du dessutom flexibel och noggrann? Då är du rätt person för uppdraget som AP / AR Accountant / ekonomiassistent till Nynas i Stockholm.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
  • Hantera leverantörsfakturor
  • Lägga upp nya leverantörer inkl betalningsvillkor och bankinformation
  • Lösa betalningsproblem tillsammans med andra interna avdelningar
  • Bearbeta banktransaktioner och stämma av bankkonton
  • Ge intern kundservice
  • Bearbetning av kundreskontra kan förekomma
Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på cirka 6 månader med stor möjlighet till överrekrytering till kund om det fungerar bra mellan alla parter. Du kommer bli välkomnad av ett härligt team och kommer få upplärning plats. Nynas kontor ligger i Johanneshov, Stockholm. De har flexibla arbetstider och det finns möjlighet att arbeta hemifrån på torsdagar och fredagar.

Våra förväntningar

Vi ser att du som söker har minst ett års tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra, gärna från ett större bolag med stora flöden. Du är van vid att arbeta självständigt och trivs i en snabbföränderlig miljö. Vidare har du god samarbetsförmåga och är bra på att prioritera bland dina uppgifter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kundreskontra, goda kunskaper i Excel samt i engelska i tal och skrift.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Email Mejla Hendrik Christiansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/