Ekonomiassistent till Läkartidningen i Stockholm

Ekonomiassistent till Läkartidningen i Stockholm

Gillar du att arbeta med ekonomi och vill arbeta deltid? Läs mer här!

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och har god förståelse för ekonomi? Vi söker nu en ekonomiassistent till Läkartidningen i Stockholm. Tjänsten är på deltid 40% med start i slutet av maj. Låter detta intressant så ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Läkartidningen ges ut av Läkartidningen Förlag AB, som är ett av Sveriges läkarförbund helägt dotterbolag. Läkartidningen Förlag anordnar även event och ger ut böcker.
Som ekonomiassistent hos Läkartidningen välkomnas du till en trevlig arbetsplats i centrala Stockholm där du självständigt kommer att ansvara för deras leverantörsreskontra. Här får du en roll som både har de klassiska delarna av leverantörsreskontran, samtidigt som du kommer ges möjlighet att se över och påverka de delar i processer och rutiner som kan optimeras och effektiviseras.

Dina framtida arbetsuppgifter

Läkartidningen har tre faktureringsben dessa innefattar prenumerationer, annonsering och seminarier/kurser. Totalt är det cirka 250 fakturor som faktureras varje månad.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat:
  • In/utbetalningar
  • Kontering
  • Påminnelsehantering
  • Inkassoärenden
  • Periodiseringar, i viss mån
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Läkartidningen sitter i fina lokaler på Östermalm och du arbetar kontorstider 2 dagar per vecka (16 tim/v) med möjlighet till viss flextid. Uppdraget startar under maj månad och är tänkt att löpa på under en längre tid.

Som konsult via TNG arbetar du ute hos kund under hela perioden och omfattas givetvis av vårt kollektivavtal med förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

För att du smidigt ska komma in i rollen söker vi dig som har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är strukturerad och ansvarstagande samt har erfarenhet av liknande arbete och gärna att du har arbetat i Visma Control och Medius. Du är en problemlösare, har ett öppet sinnelag och är flexibel. Vi ser också att du har grundläggande ekonomiutbildning eller likvärdigt. Du är engagerad och bra på att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Åsa Jonsson
Telefon 0707-386709
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/