Ekonomiassistent deltid Stockholm

Ekonomiassistent deltid Stockholm

Vi söker för kunds räkning en systemvan ekonomiassistent inom reskontra för deltidsuppdrag i Stockholm. Sök redan idag!

Är du intresserad av att arbeta hos en stiftelse med kontor i centrala Stockholm? De söker omgående någon som är systemvan och vill arbeta brett inom både kund- och leverantörsreskontra på halvtid. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent hos vår kund får du möjlighet att jobba med både kund- och leverantörsreskontra i en självständig och omväxlande roll. Du kommer att tillhöra Ekonomiavdelningen, på en Stiftelse i en bred besöksverksamhet. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av våra förmåner när du blir konsult hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du arbetar med kund- och leverantörsreskontra där dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
  • Fakturering, inbetalningar, betalningspåminnelser
  • Kontoavstämningar
  • Avstämningar / Kontroll kopplat till kassasystemet Blå Boken
  • Allmänna administrativa göromål kopplat till ekonomiavdelningen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på halvtid som är tänkt att starta så snart rätt person är på plats och minst pågå fram till sista januari 2020. Förlängning kan bli aktuellt då det handlar om en sjukskrivning. Kontoret ligger i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning samt några års arbetslivserfarenhet av arbete med reskontra och gärna i en självständig roll. Du bör ha generellt goda systemkunskaper.

Det krävs att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt, då du kommer att arbeta i många olika system och hantera många fakturor dagligen. Du är teamorienterad och trivs i en mindre organisation där ni hjälps åt. Som person är du självständig och ansvarsfull. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/