Ekonom till välkänt bolag i Stockholm

Ekonom till välkänt bolag i Stockholm

Har du erfarenhet som ekonom, arbetat med redovisning och söker en utredande roll där du är med och bidrar i ett systembytet?

Nu söker vi en ekonom / redovisningsekonom till vår kund i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta med utredning och ad hoc-uppgifter inom ekonomi i samband med ett systembyte. Låter det intressant? Sök nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en möjlighet att arbete med ekonomi och redovisning på ett stort bolag i centrala Stockholm. I den har rollen får du möjlighet att vara en del utav ett systembyte, där din arbetsinsats är av stor vikt för projektets framgång.

Som konsult via TNG arbetar du ute hos kund under hela perioden och omfattas givetvis av vårt kollektivavtal med förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att bli en del av teamet på redovisning och bokslut. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Läsa in och godkänna bokföringsorders
  • Stämma av balanskonton
  • Ad hoc-uppgifter som dyker upp
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att stötta redovisningsenheten i samband med att byte av affärssystem. Rollen är på heltid och du sitter i fina lokaler på Kungsholmen. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå till september 2019.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet inom ekonomi och redovisning och trivs i en serviceinriktad roll. Vi ser också att du har arbetat i M3 (fd. Movex). Har du tidigare jobbat i något ärendehanteringssystem eller deltagit i förbättringsarbete är det också ett plus.

Som person ser vi att du är självgående och lösningsfokuserad då du kommer att arbeta självständigt med både interna och externa kontaktytor. Du har en god serviceförmåga och en positiv inställning till arbetet då du kommer att stötta medarbetare i en systemövergång.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 14 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/