Ekonom till TNG´s kund i Stockholms län

Ekonom till TNG´s kund i Stockholms län

Är du studerande, i början av din karriär eller har ett intresse inom ekonomi? Sök sommarjobb som ekonomiassistent!

Har du intresse för ekonomi och är tillgänglig för arbete under sommarmånaderna? Vi på TNG söker dig som är intresserad av sommarjobb inom ekonomi till våra kunder i Stockholm.

Välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på TNG erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag i en mängd olika branscher. Då kunderna ställer olika krav söker vi personer med varierande bakgrund. Vi söker både dig som är studerande, nyexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar i de olika uppdragen men kan exempelvis komma att innefatta:
  • Kundreskontra
  • Leverantörserskontra
  • Fakturering
  • Löpande bokföring
  • Reseräkningar
  • Rapportering
  • Påminnelsehantering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra uppdrag brukar variera mellan deltid och heltid samt längd beroende på kundens önskemål. Uppdragen kan även komma att variera i längd och arbetsuppgifter.

Vi söker både dig som är intresserad av att gå in som konsult, underkonsult eller är intresserad av direktrekryteringar. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Då våra kunder har olika önskemål ser vi gärna ansökningar från dig med lång erfarenhet såväl från dig som har genomförda / påbörjade högskolestudier i relevant utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från antingen kundreskontra, leverantörsreskontra, fakturering eller kravhandläggning.

Vi ser gärna att du som söker är noggrann, strukturerad och har ett effektivt arbetssätt. Det är även meriterande om du har god vana i datorsystem samt behärskar engelska i både tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Marcuz Källqvist
Telefon 0707342800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/