Driven ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Driven ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Vill du jobba som ekonomiassistent i Stockholm och utveckla dina kunskaper inom leverantörsreskontra? Läs mer här och sök idag!

Gillar du att jobba med ekonomi och vill utvecklas i en bred roll inom leverantörsreskontra? Då kan det vara dig vi söker för rollen som ekonomiassistent hos vår kund på Kungsholmen i Stockholm. Vi söker flertalet ekonomiassistenter till vår kunds ekonomiavdelning och vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent hos vår kund får du vara en del av ett spännande bolag där hållbarthet och innovation är i fokus. Du blir en del av ett härligt team på en stor ekonomiavdelning där du får möjlighet att utvecklas inom leverantörsreskontra samtidigt som du bidrar till företagets fortsatta utvecklingsresa.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra har du en bred roll men du kommer huvudsakligen att arbeta med:
  • Avstämningar av moms och balanskonton
  • Uppföljning av kostnader och intäkter
  • Bokslutsarbete
  • Fakturahantering
  • Upprättande av nya rutiner och rutinbeskrivningar
  • Underhållning av leverantörsregister
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta i fina lokaler på Kungsholmen och blir en del av ett härligt team.Tjänsten är tänkt att starta omgående och sträcker sig till årsskiftet med goda möjligheter till förlängning. Du arbetar kontorstider (38,5 timmar i veckan) och det finns även möjlighet till flextid.

Som konsult via TNG arbetar du ute hos kund under hela perioden och omfattas givetvis av vårt kollektivavtal med förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

För att du smidigt ska komma in i rollen söker vi dig som är strukturerad och ansvarstagande samt har några års erfarenhet av liknande arbete. Vi ser också att du har utbildning inom ekonomi från högskola, universitet eller likvärdigt. Detta är en bred roll vilket passar dig som arbetar noggrant och som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 13 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/