Digital specialist till stort bolag i Stockholm

Digital specialist till stort bolag i Stockholm

För kunds räkning söker TNG nu en digital specialist för uppdrag till stort bolag i Stockholm. Låter det intressant? Läs vidare!

Vill du jobba som digital specialist inom social media för ett ledande bolag inom projektutvecklings- och byggföretagsbranschen? Nu söker vår kund en medarbetare till deras avdelning Sälj och Marknad. Ta chansen att utveckla dina erfarenheter och sök redan idag

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Organisationen präglas av respekt och samarbete. Du blir en del av en trygg arbetsplats där du förväntas ha ett initiativrikt arbetssätt och får samtidigt möjligheten att utvecklas och utöka dina yrkesmässiga färdigheter.
Du kommer att vara en del av TNGs bemanningsverksamhet där du är anställd hos TNG, men arbetar hos kunden under hela perioden. Som konsult kommer du få ta del av ett kollektivavtal med många goda förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

I denna roll kommer du ansvara för att planera, producera och publicera innehållet i digitala kanaler och social media.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Hantera och producera social annonsering, optimera målgrupper
 • Bygga upp kontostruktur, inkluderat film- och bildhantering
 • Säkra att allt innehåll och alla budskap ligger i linje med bolagets värderingar
 • Koordinera med övrig marknadsföring och kommunikation
 • Skapa text och innehåll till den egna websiten/kundportalen
 • Delta i marknadsplansarbete
 • Övriga administrativa uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är lokaliserad i fina lokaler på Kungsholmen i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Uppdraget är tänkt att pågå ett år och för rätt person finns möjlighet till överrekrytering

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är mål- och resultatorienterad med ett strukturerat arbetssätt. Du anses vara en förebild genom säkert och etiskt agerande, samt en relationsskapare med god samarbetsförmåga.
Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, samt kunskap och intresse för digital utveckling. Tjänsten kräver att du kan kommunicera och uttrycka dig tydligt på både svenska och engelska, då du självständigt kommer skapa och uppdatera material till olika kanaler på företaget.

Vidare ser vi att du har:
 • Högskoleutbildning eller motsvarande inom digital marknadsföring
 • Gedigen arbetslivserfarenhet inom SEO/SEM/PPC, gärna med liknande ansvar
 • God förståelse och intresse för marknadsföring, samt erfarenhet av B2B-marknadsföring
 • God förståelse för Google Analytics
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Sharmin Baeg
Telefon 0734 34 64 56
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/