Content Specialist till TNG i Stockholm!

Content Specialist till TNG i Stockholm!

Är du en digital marknadskommunikatör och en fena på att skapa innehåll som genererar leads? Vi rekryterar en Content Specialist!

Vill du vara med och skapa rekryteringsbranschens främsta digitala kundresa och utmana dina kollegor (och dig själv!) att tänka utifrån och in? Drivs du av att lyfta fram kundvärden framför processer och "branschlingo"? Är du en stjärna på att skapa innehåll som dagligen konverterar och ökar leadsgenerering? Bra! Sök då jobbet som Content Specialist på TNG!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer dagligen få vara med och påverka hur TNG ska kommunicera och skapa marknadens bästa kundupplevelse digitalt. Vårt budskap och positionering kring fördomsfri rekrytering engagerar och intresserar vår målgrupp och det finns en ständig källa av innehåll och nyheter. Som Content Specialist kommer du skapa relevant innehåll som når fram och engagerar maximalt, vilket kan handla om allt från komplexa rekryteringsprocesser till case, produktnyheter, relationsmail och mycket annat. Ditt innehåll skapar dialog och stärker varumärket.

TNG är en verksamhet som förstår vikten av bra innehåll och hur det genererar affärer: det gör att din roll verkligen uppskattas internt och ger dig stort förtroende att påverka vår digitala kommunikation. TNG är en tillåtande och öppen arbetsplats där vi får prova oss framåt och drivs av vår vision att olika perspektiv, åldrar, utseende, bakgrunder är sådant som för oss framåt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Content Specialist kommer du jobba med att skriva och skapa innehåll digitalt för TNG med syfte att engagera, värma upp och aktivera våra kundmålgrupper. I rollen kommer du:
  • Skriva blogginlägg och produkttexter till hemsidan samt innehåll till b la landningssidor, pressreleaser och personliga e-postutskick
  • Analysera skrivna texter ur ett SEO-perspektiv och skriva om, optimera och testa nytt för att öka CTR
  • Skapa innehåll och mallar till vårt MA-system (Upsales) i nära samarbete med vår Leads Demand Specialist och digitala marknadsförare/analytiker
  • Bevaka omvärlden och branschen för att hitta innehåll och kundnytta
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Content Specialist kommer du ingå i vårt marknadsteam som är en central och viktig del på TNG. Dina närmsta kollegor kommer att vara vår marknads- och digitalchef, Leads Demand Specialist, digital marknadsförare, en Talent Community Specialist och våra kunniga säljare. TNG totalt är ett bolag på ca 400 medarbetare. Du kommer att bli tillsvidareanställd och starta med en 6 månaders provanställning. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Till rollen som Content Specialist söker vi dig som har en digitalt språklig fingertoppskänsla i svenska, med förmåga att balansera sökordsoptimerade texter med användarvänlig kommunikation. Som person tror vi att du, förutom att ha kommunikativa skills och vara en teamplayer, också är en nyfiken initiativtagare med stort intresse för affärsutveckling.

Vidare tror vi att du har:
  • erfarenhet av organisk sökordsoptimering samt vana att skriva såväl copy som redaktionella texter
  • ett "konsumenttänk" med en god förståelse för leadsgenerering, digital konvertering och en digital användarupplevelse
  • vana av att jobba med CRM-system och content marketing
Vi tror också att du:
  • har kunskaper i program som PhotoShop, Word-paketet och Google Analytics
  • har en eftergymnasial utbildning inom media, kommunikation eller journalistik
Kan du dessutom producera rörligt material, grafisk utformning samt behärska bild- och filmredigering är det ett stort plus!

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Julia Wengse
Telefon 0768 72 57 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.