Affärsansvarig Rekryterare till TNG i Stockholm

Affärsansvarig Rekryterare till TNG i Stockholm

Affärsansvarig rekryterare till TNG Stockholm under perioden jan-april 2019

TNG i Stockholm jobbar för närvarande med ett antal större spännande projekt samtidigt som vi har mycket andra affärer, och vi söker nu därför en kollega som under perioden jan-april (initialt) kan hjälpa oss och våra kunder med både rekryterings- och bemanningsuppdrag.

Hos oss på TNG får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning, på riktigt. Vi har utvecklat de modernaste metoderna och verktygen som idag finns på den svenska marknaden inom området. Dina blivande kollegor har ett högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass. Något som ligger helt i linje med resultatet av våra NPS-undersökningar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom kompetensbaserad rekrytering.

Du kommer bland annat att mötas av:
  • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta kompetensbaserat och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
  • Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
  • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson för att vi ska lyckas leverera fortsatt bra resultat till våra kunder. Tillsammans med våra kundansvariga ansvarar du för att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra tillsättningar och proffsigt kundbemötande. Du skapar en lika högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva rekryteringsprocesserna och ditt samarbete med kandidatansvarig och konsultchef.

Du kommer att:
  • Driva dina egna rekryteringsprocesser.
  • Självständigt driva och utveckla dina kundsamarbeten och skapa nya affärer.
  • Med stöttning av kandidatansvarig, och i samarbete med våra konsultchefer, tillsätta dina bemanningsuppdrag
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Du får en snabb men kvalitativ introduktion i det som är TNG specifikt, som vår rekryteringsmetodik, screeningtester och vår transparenta kandidatprocess. Introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Rollen ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna rekryteringsprocesser, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. Du kommer att behöva styra och prioriterar din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat.

Du kommer ha förmånen att arbeta tillsammans med flertalet affärsansvariga rekryterare och i tätt samarbete med resten av teamet (kundansvariga, konsultchef och kandidatansvarig).

VEM ÄR DU?

För att snabbt lyckas lära dig TNG och kunna leverera krävs att du har en god förståelse för vad som krävs i en lyckad rekryteringsprocess och att du har en tydlig målfokusering. Det är ditt ansvar att vi skapar goda resultat och relationer med kunder och kandidater och du behöver vara strukturerad och bra på att skapa uppföljning och egen kontroll så att ingen förloras på vägen.

För att komma in i arbetet snabbt krävs det att du har erfarenhet av att genomföra rekryteringar av olika typer av roller från ett bemannings- och rekryteringsföretag. Alternativt har du jobbat som internrekryterare. Har du dessutom kunskap om search inom rekrytering är det meriterande, då vi inom vissa områden erbjuder även denna tjänst.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Henrik Jönsson
Telefon 0768-695771
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 19 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/