Administratör till näringslivsorganisation

Administratör till näringslivsorganisation

För kunds räkning söker vi omgående en administratör med faktureringsvana. Är det du? Välkommen in med din ansökan redan idag!

I jobbet som administratör hos vår kund kommer du dagligen att ha kontakt med organisationens kunder och vara behjälplig i frågor och administration kring organisationens verksamhet samt fakturering. Detta jobb är perfekt för dig som gillar att ha en självständig roll där service och ordning och reda, ligger dig varmt om hjärtat. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör hos vår kund blir du en del av en spännande organisation med högt i tak. Utöver dettta blir du också en del av TNGs konsultnätverk. Uppdraget är på minst 2 månader, heltid och förväntas starta omgående. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning. Kontoret ligger i fräscha och moderna lokaler i nära anslutning till allmänna kommunikationsmedel i Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att:
  • bistå verksamheten i administrativa ärenden
  • hantera förfrågningar både via mail och telefon
  • sköta faktureringen
  • Hantera ad-hoc uppgifter som kan uppkomma på kontoret.
Har du kunskap i NetSuite är det meriterande men inget krav.

Rollen innebär också

Som adminsitratör kommer du att ha många kontaktytor, både nationellt och internationellt, vilket gör att du behöver kunna flytande svenska och engelska både i tal och skrift.

VEM ÄR DU?

För jobbet ser vi att du har erfarenhet av en liknande roll där fokus legat på administration, service och fakturering. Du är van vid att använda dator och telefon i ditt dagliga arbete. Då du har daglig kundkontakt och är den person som folk vänder sig till internt bör du ha god kommunikationsförmåga och trivas med att vara spindeln-i-nätet.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/