Administratör till Swedbank

Administratör till Swedbank

Nu söker vi en Fastighetsadministratör till Swedbank i Stockholm, välkommen med din ansökan!

Har du jobbat med administration av fastigheter och gillar att ha kontakt med mycket människor? Har du arbetat tidigare med Facility helpdesk eller Facility manager och vill nu ha en ny utmaning? Då har vi en tjänst för dig, sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtal och dess förmåner som lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du har en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som du har kontinuerlig kontakt med. Tjänsten ger dig också en möjlighet att starta din interna karriär på en av de större bankerna i Norden och få jobba med en verksamhet som är högprioriterat.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Fastighetsadministratör kommer du att hantera ärenden från Swedbanks olika fastigheter. Felanmälningar kan handla om allt från trasig kaffemaskiner, dörrar som inte går att låsa till vattenläckage där det blir akuta insatser som måste prioriteras.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • First line support av felanmälningar på Swedbanks fastigheter via e-post och telefon
  • Hantera inkommande tickets till REFM Sweden och fördela till rätt ansvarig
  • Hantera avtal och support gällande lokaler och den service som finns i lokalen som tex frukt, städ- och fönsterputs, fastighetsteknik och kösystem
  • Koordinera leverantörer och underleverantörer
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten är ett konsultuppdrag på över ett år fram till sista juni 2023 med möjlighet till förlängning och startar i maj eller när rätt person kan vara på plats. Det är viktigt att du kan arbeta hela sommaren 2022. Arbetstiderna är 38,5 tim/veckan och ligger schemalagda mellan 08:00 - 17:00.

Rollen kommer vara placerad i Sundbyberg, men just nu sitter gruppen hemma och jobbar och kommer förmodligen göra det i cirka ett halvår till.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll och har god kunskap om fastigheter och hur olika fel kan avhjälpas. Som person är du väldigt serviceinriktad och kan förklara komplicerade saker om fastigheten på ett lättförståeligt sätt. Du är nyfiken och vill lära dig nya saker när oväntade fel uppstått.

Eftersom man har nära samarbete med kollegor inom Facility Operations behöver du vara en lagspelare som ställer upp och är flexibel som person.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/