Administratör av avtal till Deutsche Leasing

Administratör av avtal till Deutsche Leasing

Vill du arbeta med administration av leasing och avtal? Nu söker Deutsche Leasing i Stockholm en ny kollega till leasinggruppen

Har du stor erfarenhet av att arbeta administrativt med leasingavtal / avtalsadministration? Drivs du av att ge ett bra kundbemötande och gillar att arbeta självständigt där du får möjligheten att ta egna initiativ? Då är du som skräddarsydd för denna tjänst. Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som avtalsadministratör / leasinghandläggare hos Deutsche Leasing får du en betydelsefull roll där du hanterar all administration av leasingavtal. Här blir du spindeln i nätet och ansvarar för leasingavtalens administrativa delar från start till avslut. Arbetsplatsen står för öppen kommunikation och stor delaktighet. För dig som har administrativ erfarenhet inom leasingavtal samt gillar ett företag med internationell touch och många varierande administrativa uppgifter, finns här alla möjligheter för dig.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som leasinghandläggare / avtalsadministratör hos Deutsche Leasing Sverige kommer du att ansvara för administrationen av leasingavtal och avbetalningsavtal. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Ansvara för uppstart och löpande administration samt avslut av avtal
  • Löpande dialog med kunder, leverantörer och internt i frågor gällande avtalen, primärt via e-post.
  • Viss fakturering och rapportering tillsammans med ekonomi
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag där du arbetar på heltid, 8.00-17.00 på vardagar med möjlighet till kontorsflex. Tjänsten startar omgående och uppdraget förväntas pågå i 6-8 månader för att täcka upp en kollega som går över i ett IT-projekt. Kontoret är beläget i Stockholms innerstad (Kungsgatan 24).

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som är civilekonom och har tidigare erfarenhet av leasingavtal och avtalsadministration från finansbolag. Då du arbetar självständig så är det viktigt att du har god förståelse för leasingprocessen och avtalshantering. God IT-vana krävs då du jobbar med flera olika system dagligen. Som person är du serviceminded och kommunikativ. Du har en central roll på bolaget och dina kontaktytor är många, så det kräver att du kan svenska och engelska i tal och skrift. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och är van att hantera flera uppgifter och avtal självständigt.

Söker du efter nästa roliga uppdrag i karriären och har gedigen erfarenhet av leasing och avtaladministration? Då är denna tjänst för dig. Välkommen med din ansökan.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 25 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/