Administratör Risk Management till Aspia Stockholm

Administratör Risk Management till Aspia Stockholm

Gillar du analys och administration? Sök rollen som administratör inom Risk Management hos Aspia i centrala Stockholm redan idag!

Nu har du som är noggrann och analytiskt lagd och intresse för ekonomi möjlighet att djupdyka i området kring företagsstruktur och företagsekonomisk historik. Aspia, i centrala Stockholm, söker förstärkning till teamet för Riskhantering! Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör inom Risk Managment på Aspia kommer du att jobba på ett nybildat och marknadsledande företag inom redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Du ingår i supportgruppen om 15 personer där samarbete liksom självständigt arbete är lika viktigt. Du kommer in i ett skede där Aspia är i början på en förändringsresa och du kommer att ha stora möjligheter att både påverka och komma med förbättringsförslag. Under resans gång kommer du som är intresserad kunna engagera dig i t.ex. automatiseringsprojekt. På Aspia är man mån om personalen och anordnar diverse sociala aktiviteter för att ytterligare stärka gemenskapen. Detta är en heltids roll som konsult hos TNG i 6 mån men med goda möjligheter till överrekrytering för rätt person.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som administratör för Risk Management kommer du att vara en viktig resurs i arbetet med att utföra bakgrundskontroller på Aspias företagskunder. Detta är en administrativ och till viss del analytisk roll där du i korta drag kommer att:
  • riskbedöma - gå igenom/screena Aspias kunder t.ex. utvärdera företagens betalningsförmåga eller utreda verkliga huvudmän. Informationen hämtas mestadels från Bisnodes Infotorg.
  • stämma av olika kritiska punkter enligt checklista
  • gå igenom rapporter från Bisnode, eskalera eventuella oegentligheter vidare till FI eller ansvarig chef på Risk Management
  • registrera nya företagskunder i systemet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett konsultuppdrag på 6 mån med goda möjligheter till överrekrytering, via bemanningsföretaget TNG, där du kommer arbeta som konsult. Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart rätt person är på plats, dock senast 1 augusti. Aspis sitter i fräscha och trevliga lokaler i centrala Stockholm nära St.Eriksplan och allmänna kommunkationsmedel.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett intresse för administrativt arbete inom ekonomi där noggrannhet och analytisk förmåga väger tungt. Förståelse för efterföljningen av regelverk och riktlinjer är ytterst viktig i denna roll liksom förmågan till samarbete samt att inneha ett strukturerat arbetssätt.

Det är bra om du:
  • Studerar eller har studerat ekonomi, juridik eller annat relevant område
  • Har viss erfarenhet av administrativt arbete
  • Är självgående och trivs med eget ansvar
  • Kan kommunicera flytande på svenska både muntligt och skriftligt
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/