Key Account Manager till TMR

Key Account Manager till TMR

Har du erfarenhet av B2B-försäljning i en relationsskapande roll? Är du miljömedveten och vill arbeta i en organisation som är hållbarhetsfokuserad och bidrar till ökad återvinning? Då kan rollen som Key Account Manager (KAM) inom producentansvarstjänster hos oss på TMR vara helt rätt för dig! Vi söker dig som har ett eget driv och trivs i en roll där du skapar din egen framgång.

Sedan 1994 måste alla företag som säljer förpackade varor samla in och återvinna förpackningarna som produkterna levererats i. Nästan inga företag kan eller vill göra detta själva. Istället kan de vända sig till TMR för hjälp. På uppdrag av våra kunder organiserar TMR därför rikstäckande insamlings- och återvinningssystem för att samla in förpackningarna kunderna tillför marknaden. Som ett led i detta arbete är TMR också involverat i utveckling av nya återvinningsmetoder och nya användningsområden för återvunnen råvara. Vi hjälper också kunderna med att utveckla sina förpackningar så att de faktiskt kan återvinnas när de väl samlats in.

Din roll
I rollen som KAM hos oss på TMR arbetar du framförallt mot och med våra största befintliga kunder inom det som kallas producentansvarstjänster. I dina arbetsuppgifter ligger relationsbyggandet med våra kunder, ansvara för omförhandling av befintliga avtal samt omvärldsbevakning i fokus. Genom att kontakta nya kunder och agera på säljleads skapar du även nya affärsmöjligheter genom att driva hela säljprocessen från prospektering till avtalsskrivning. Arbetet innefattar därtill att effektivisera säljprocesser samt att ha förmåga att se säljmöjligheter och förvalta dessa. Du har nära samarbete med vår Customer Success Manager och tillsammans erbjuder ni er expertis för att säkerställa kundnöjdhet och kundutveckling inom producentansvarstjänster.

Tjänsten är belägen i centrala Stockholm och du rapporterar till företagets ägare. TMR är ett litet men snabbväxande företag, vilket förutsätter att du som söker trivs i ett tight team med snabba förändringar.

Din profil
För att lyckas i rollen som KAM har du förslagsvis eftergymnasial utbildning samt några års arbetserfarenhet av en roll som innehåller både nykundsbearbetning såväl som totalt ansvar för befintliga kunder. Har du tidigare erfarenhet från branschen är det meriterande. Då du är i kontakt med många personer och har stora kontaktytor är det viktigt för oss att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. B-körkort är krav. Du är affärsmässig och driven, och har förmågan att snabbt förstå kundens behov och utvecklingsmöjligheter. Både din kommunikativa och strukturerade sida är framträdande egenskaper hos dig.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 1 december 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman, tel. 0727 47 42 42.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Sjöman
Telefon 0727 - 47 42 42
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tmr.se/
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TMR grundades 2005. Med ett rikstäckande system för insamling och återvinning, och med en förenklad administration och stor flexibilitet, har vi framgångsrikt etablerat oss på marknaden. TMR är privatägt och obundet från bransch- och råvaruintressen. Läs mer om oss på www.tmr.se