Teamledare inom Lön till TMF Group AB

Teamledare inom Lön till TMF Group AB

Om företaget
TMF Group (TMF Sweden AB) är en världsledande leverantör av företagstjänster till kunder som är verksamma och investerar globalt. TMF Sweden AB fokuserar på att ge specialiserade, finansiella och administrativa tjänster till kunder runt om i världen. Koncernen är verksam i fler än 80 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en teamledare inom lön för rekrytering till vår kund TMF Sweden AB. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för både lönehantering och HR-relaterade frågor för våra kunders räkning. Som teamledare kommer du att ansvara för ett team om inledningsvis 4 personer och ha personalansvaret för teamet. Du kommer rapportera direkt till Operativ chef.

I rollen som teamledare inom lön kommer du att arbeta med bl.a. följande:
 • Kvalitetssäkra löneprocessen
 • Hantera kommunikationen med nya och befintliga kunder och tillgodose deras behov gällande HR/löner
 • Fördela det dagliga arbetet i teamet
 • Supportera med bra kundsupport i alla lägen, samt optimera längs vägen
 • Ytterst kundansvarig för teamets lönekunder
 • Ansvara för att teamet KPI:er och budget nås
 • Agera proaktivt gällande effektivitet och förbättringar i verksamheten
 • Hålla dig uppdaterad gällande ändringar i lagstiftningen och rapportera dessa till ledning
 • Övervaka TMF Sweden AB:s processer inom HR och löner för att säkerställa en hög kvalitets- och servicegrad
 • Ansvarig för att förberedelse och granskning av fakturor
 • Närvara vid seminarium för ökat nätverkande och utveckling inom löneområdet
 • Tätt samarbete med sälj i affären gällande bl.a. offerter.
Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet från att arbetat med lön och HR-relaterade frågor inom området. Har du tidigare ledarskapserfarenhet är detta meriterande, alternativt känner du att detta skulle kunna vara ditt nästa kliv i din karriär som lönekonsult. Du har mycket goda kunskaper gällande hela löneprocessen samt löne- och skatteregler och erfarenhet från konsultbranschen. Du ska kunna tala och skriva obehindrat på engelska. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper och behärskar Hogia väl.

Som person är du noggrann, strukturerad, initiativtagande, proaktiv och driven. Du är service-minded, levererar och håller deadlines. Vidare är du en god kommunikatör både internt och externt och van vid att rapportera till ledningen. Du trivs i en ledande roll och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du har hög integritet och förmåga att kommunicera regler och bestämmelser på löne- och HR området. Du är affärsmässig och tycker att affären i sig är rolig och att det är inspirerande att medverka på en tillväxtresa.

Du erbjuds
En bred och varierande roll som teamledare inom lön och HR. Du kommer till en snabbt växande internationell organisation, med härliga kollegor som sitter i ett mycket trevligt kontor med panoramautsikt beläget mitt i Stockholm city. I denna rekrytering samarbetar TMF Group med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se genom att skicka in ditt CV och personliga brev på engelska. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på 070-173 84 65 monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 3 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.