Inside Sales Specialist - Aruba en del av Hewlett Packard Enterprise

Inside Sales Specialist - Aruba en del av Hewlett Packard Enterprise

Vi söker nu en säljare som dessutom är en administrativ stjärna. Kanske har du arbetat med kundsupport eller tele-marketing och är redo att ta nästa kliv inom sälj? Är du driven, snabblärd och har ett intresse för Teknik & IT? Då kan du vara rätt person för oss!

Tech Data är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadens ledande leverantörer. Vi är rankade som nr 90 på Fortune 500®-listan i USA, har över 14 000 anställda runt om i världen, och är ett av de mest uppskattade företagen i världen för tionde året i rad.

Om Rollen
I rollen som Internal Sales Specialist är du delaktig i bearbetning av våra befintliga återförsäljare inom produktområdet Aruba, med andra ord endast B2B försäljning. Vidare kommer du att arbeta i ett team där det är viktigt att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Vi har ett utmanande arbetsklimat, har alltid nära till skratt och det är av stor vikt för oss att ha kul på jobbet. Vi hoppas att du vill bli en ny stjärna i vårt engagerade team och som ser detta som en långsiktig satsning!

Som Internal Sales Specialist Aruba kommer du ansvara för "Leads Generation" hos våra kunder, vilket innebär:

  • Proaktiv, kontakt med utvalda befintliga återförsäljare via telefon och mail.
  • Bygga pipe genom att löpande hitta nya affärsmöjligheter tillsammans med kunderna.
  • Löpande uppföljning och dokumentation av affärsmöjligheterna i CRM-system tills de är stängda samt uppdatera övrig information om våra kunder.
  • Uppfyllnad av KPI:er avseende aktivitetsmål etc. för att nå och slå försäljningsmålen.
  • Ha kunskap om Arubas erbjudande och överföra samt anpassa budskapet till kund.
  • Hantera förfrågningar från kund och offerera definierade lösningar samt säkerställa återkoppling inom given SLA.
  • Erbjuda dina kunder rätt produkter och tjänster kombinerat med cross-selling inom Tech Datas affärsområden.
  • Ansvara för hantering av Aruba Support Services.
  • Hantera övriga, tilldelade affärsuppgifter och initiativ.

Din Profil
Som person söker vi dig som har passion för försäljning och administration, som vill ta steget att jobba med partnerrelaterad försäljning inom B2B. Då detta innebär att arbeta långsiktigt med dina kunder, läggs även stor vikt vid personliga egenskaper såsom din förmåga att bygga relationer samt inge förtroende. Du har även en stark vilja, målinriktning och är orädd som person. Intresse för teknik är en fördel. Då koncernspråket är engelska så behöver du kunna kommunicera obehindrat inte bara på svenska, utan även engelska, i tal och skrift.

Som Internal Sales Specialist jobbar du i högt tempo med många olika bollar i luften. Detta stöttas upp av våra affärssystem och hela säljorganisationen.

Är du redo att ta klivet till en roll med tydliga förväntningar som arbetar långsiktigt, i en stor organisation med otrolig effektivitet samt kompetensutvecklingsmöjligheter och ett fantastiskt gäng av kollegor? Sök då redan idag!

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett internationellt marknadsledande företag i en spännande bransch! Placering för rollen är Stockholm-Lunda med start omgående.

Kontaktperson
Vid frågor om tjänsten maila rekrytering@techdata.com eller kontakt Felix Salvini, Business Development manager Aruba på 070-929 67 36 eller Felix.salvini@techdata.com

Ansökan
Ansök till tjänsten via vår hemsida. Vi bearbetar ansökningar och intervjuar löpande så anmäl ditt intresse snarast, gärna redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tech Data - Connecting the World with the Power of Technology™

Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper Tech Data dagligen sina återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer, myndigheter & privatkonsumenter. Läs gärna mer på se.techdata.com/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://se.techdata.com
Sista ansökningsdag 24 okt 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tech Data är rankat som nr 90 på Fortune 500®-listan i USA och är ett av de mest uppskattade företagen i världen för nionde året i rad. Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga och distributionslager i Jordbro, samt lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer och privatkonsumenter.