Affärsmässig rekryterare till snabbväxande bolag

Affärsmässig rekryterare till snabbväxande bolag

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade medarbetare? Då har vi världens roligaste jobb till dig!

Vi fortsätter att växa och söker därför en eller flera drivna och affärsinriktade rekryteringskonsulter till vårt kontor i Vasastan.

Hos oss får du ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Som Rekryteringskonsult på TB-Group arbetar du självständigt med hela eller delar av rekryteringsprocessen, alltid med våra kunders behov och önskemål i fokus.

Du driver arbetet med kravspecifikation, search, urval, headhunting/intervju, referenstagning och uppföljning. I rekryteringsarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder och kandidater.

Som rekryteringskonsult ligger ditt fokus på rekrytering av ledande tjänster och specialister, och vi förutsätter att du är orädd och vill ha ett utmanande jobb.

Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet från rekrytering/bemanning eller försäljning.

Relevant utbildning är meriterande, men inget krav.

För att trivas med att jobba hos oss bör du vara lösningsorienterad samt gilla att nå mål och resultat. Jobbet ställer stora krav på din förmåga att på ett förtroendeingivande sätt bygga relationer och tillföra ett långsiktigt värde i våra kunders organisationer. Du är engagerad, lyhörd och prestigelös och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Klas Buxbaum
Email Mejla Klas Buxbaum
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tb-group.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TB-Group är ett företag med starka värderingar (glädje, engagemang och affärsmässighet) som vi gärna ser att du delar för att passa in och trivas hos oss. För oss innebär detta att man är van att agera snabbt och inte skjuta saker på framtiden, att man har en stark drivkraft och trivs med att ha mycket att göra. Det är även viktigt att ställa upp för varandra, vara prestigelös och aldrig tumma på kvalitet eller ordning och reda.