Transportchef till Systembolaget i Stockholm

Transportchef till Systembolaget i Stockholm

Transportchef till Systembolagets huvudkontor i centrala Stockholm sökes. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vill du ta nästa steg i din karriär inom transport och logistik? Har du örat mot marken vad gäller transportlösningar och transportörer? Har du kanske erfarenhet som transportchef eller transportansvarig sedan tidigare?
Då kan du vara rätt person till jobbet som transportchef på Systembolagets huvudkontor i centrala Stockholm!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Systembolaget ska alla känna sig välkomna, oavsett om du är kund eller anställd. Vi lever efter våra värderingar; omtänksam, kunnig och inspirerande.

Som Transportchef på Systembolaget kommer du sitta i huvudkontorets lokaler vid Kungsträdgården i centrala Stockholm. Din roll kommer vara en blandning av strategisk och taktisk och du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du kommer att få sköta dialoger och uppföljningar av transportörer så kommunikation i alla dess former kommer vara en central del av ditt arbete.

Dina framtida arbetsuppgifter

Från Systembolagets depåer skickar vi kundbeställda varor till våra butiker, ombud och direkt hem till kund. Din uppgift som Transportchef är att ansvara för att transportlösningarna på strategisk och taktisk nivå stämmer överens med Systembolagets hållbarhetsmål och erbjudande. Det innebär bland annat att:
  • Kravställa på och utvärdera transporttjänster
  • följa upp och hålla en kontinuerlig dialog med de existerande transportörerna
  • vara Systembolagets kontaktperson mot transportörerna på taktisk och strategisk nivå
  • kravställa IT-lösningar
  • omvärldsbevaka i syfte att ständigt förbättra hemleveranser och leveranser mellan depåerna av Systembolagets upphandlade transporter
  • arbeta långsiktigt för hållbara och miljösmarta transporter
I din roll kommer du ha många kontaktytor internt och externt vilket innebär mycket koordinering men inget personalansvar.

Rollen innebär också

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom t.ex. transport eller logistik och att du har gedigen erfarenhet från transportbranschen.

Vi söker en person som är kommunikativ, social och nyfiken som person som både kan förhandla och nätverka. Du bör ha en analytisk ådra samt siffersinne för att kunna tolka och utvärdera information och underlag i ditt arbeta med att optimera transporterna.

Du har goda kunskaper om transporters miljöpåverkan och har långsiktighet som ledord. Du är strukturerad med intresse för processer och hur dessa kan utvecklas för att skapa optimala flöden.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Telefon 070-9378702
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.