Ekonomiassistent till Systembolaget i Stockholm

Ekonomiassistent till Systembolaget i Stockholm

Nu söker Systembolaget en ekonomiassistent till huvudkontoret vid Kungsträdgården i Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta med både leverantörsreskontra och kundreskontra samt har god förståelse för redovisning? Vi söker nu en ekonomiassistent för att förstärka reskontragruppen på Systembolaget. Låter detta intressant så ansök redan idag då vi gör urval löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Systembolaget ska alla känna sig välkomna, oavsett om du är kund eller anställd. Vi lever efter våra värderingar; omtänksam, kunnig och inspirerande. Du kommer arbeta på Systembolagets huvudkontor mitt i centrala Stockholm i fantastiska lokaler som dessutom har en egen lunchrestaurang.

Systembolaget är under ständig utveckling och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på reskontran för omkostnadsfakturor ansvarar du för hanteringen av inkommande leverantörsfakturor. Gruppen består av 15 personer varav 4 arbetar med omkostnadsfakturor, kundfakturor, verifikatregistrering, och kontoavstämningar. Tjänsten innefattar att bokföra banktransaktioner i IFS, påminnelser och inkasso av kundreskontra men även att vara behjälplig på leverantörsreskontra, samt att i perioder jobba med olika förbättringsaktiviteter inom reskontradelarna.

Det innebär bland annat:
  • Kontoavstämningar i samband med månads- och årsbokslut
  • Påminnelsehantering, krav och inkassoärenden
  • Behjälplig för leverantörsreskontra i Readsoft och Palette
  • Support till både interna och externa parter med god service
  • Driva förbättringsaktiviteter för att göra arbetet mer effektivt
Rollen innebär också

Du kommer att tillhöra en utvecklings- och samarbetsorienterad grupp som kommer hjälpa dig under upplärningsperioden. I gruppen jobbar vi även med att utveckla arbetssätt och processer och du kommer att involveras i flera projekt som planeras under närmsta året.

Tillsammans med dina kollegor rapporterar du till gruppchefen för reskontrafunktionen. Systembolaget arbetar i IFS, Readsoft, Sharepoint, Palette och Service Now.

Tjänsten är på heltid med vissa toppar i arbetsmängd så viss övertid kommer att krävas samtidigt som möjlighet till flextid finns. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och kundreskontra och van att arbeta med minst ett elektroniskt fakturahanteringssystem. Du har också arbetat med bokföring och kontoavstämningar inom området och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och nya affärssystem. Meriterande är erfarenhet som superanvändare i något ekonomisystem eller stödsystem.

Som person är du initiativtagande och tycker om att driva förändringsprojekt. Du är noggrann och prestigelös och ser vikten av att bidra till en god arbetsmiljö genom samarbete. Du förstår att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt och har en bra förmåga att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Telefon 070-9378702
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/