Underhållstekniker till System 3R

Underhållstekniker till System 3R

Är du en positiv och lösningsorienterad person som drivs av att lära dig nya saker och föra tekniken framåt tillsammans med dina kollegor? Vill du arbeta i en nyckelroll inom underhåll på en modern tillverkande industri? Som underhållstekniker hos System 3R International AB är din vardag omväxlande och utmanade, präglas av eget ansvar och yrkesstolthet.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som underhållstekniker arbetar du med förebyggande och avhjälpande underhåll av System 3R maskinpark. Underhållsavdelningen består idag utav två tekniker men står inför en pensionsavgång, varav vi söker en ersättare som vill utvecklas i en roll med mycket eget ansvar.

System 3R maskinpark består till stor del av moderna CNC-maskiner men även äldre konventionella maskiner. System 3R tillverkar sina eget framtagna produkter och i produktionen i Vällingby utförs skärande bearbetning, härdning, gnistbearbetning, slipning, kontroll, lasermärkning och montering.

Rollen som underhållstekniker innehåller många kontaktytor, du arbetar nära operatörerna in house samt har mycket kontakt med maskinleverantörer från exempelvis Frankrike och Tyskland. Det kan handla om att närvara och assistera med maskinkännedom till leverantörer som kommer för att utföra större servicearbeten på plats, men också att ha telefonkontakt med support vid tekniska frågor som dyker upp i vardagen. I dessa fall sker kommunikationen på engelska.

Arbetstid: Dagtid 7-16, System 3R tillämpar flextid.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har erfarenhet av service och underhåll av maskiner i tillverkande industri, alternativt erfarenhet från avancerad montering. Du har en förståelse för både mekanik och el samt är van vid att genomföra felsökning enligt ett systematiskt och analytiskt arbetssätt.

Krav
  • Teknisk utbildning, gymnasial eller högre, inom el, mekanik, automation alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
  • Förståelse för kretsscheman
  • Svenska i tal och skrift samt engelska i tal
Meriterande
  • Underhåll av CNC-maskiner
  • El-behörighet
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kräver en initiativtagande person som trivs i en roll med eget ansvar och bred variation i arbetet. System 3R ligger i teknisk framkant och medarbetarna internt präglas av ansvarskänsla och yrkesstolthet inför produkten. För att trivas i företagskulturen bör du uppskatta gemenskap, prestigelöshet och en familjär känsla som bjuder in till delaktighet i organisationens utveckling.

Ansökningsförfarande

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Andreas Schmidt andreas.schmidt@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

System 3R International AB, grundat 1967 och är sedan 2001 en del av den schweiziska industrikoncernen Georg Fischer. System 3R utvecklar och tillverkar produktivitetshöjande utrustning för verkstadsindustrin, till exempel för formverktygstillverkning och precisionstillverkning av enstycksdetaljer - inom dessa områden är de världsledande. Konceptet omfattar allt från palett-/referenssystem & robotar till mjukvarusystem för produktionsplanering och automatisering. Produktutveckling och produktion sker främst i Sverige. Marknadsföring och försäljning sker via koncernens säljbolag i Europa, USA samt Asien. Exportandelen uppgår till 95 %. System 3R International AB omsätter ca 450 Mkr och har ca 180 anställda.