Teknisk Projektledare till System 3R

Teknisk Projektledare till System 3R

Vill du arbeta på en arbetsplats där personal och kvalité värderas högt?

Är du en person med teknisk förståelse samt förmågan att projektleda och få olika kontaktytor att fungera tillsammans? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Teknisk Projektledare hos System 3 R!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Teknisk Projektledare kommer du få en gedigen introduktion med möjlighet att skapa dig en god förståelse för de olika avdelningarna. I din roll har du också möjligheter att vidareutbildas inom projektledning och flera andra relevanta kurser.

Du kommer ha en viktig roll i samarbete mellan konstruktion, planering, inköp och produktion för att enhetligt arbeta mot en kvalitativ slutprodukt.

I projekten kommer du vara inblandad och ledande i samtliga led:
 • Orderingång
 • Skapande av projektunderlag
 • Konstruktion
 • Planering
 • Inköp
 • Produktion
Support och uppföljning gentemot ovan funktioner.
Vid behov av provning skall projektledaren se till att dessa genomförs enligt dokumentation.

Din profil

Kompetenskrav:
 • Tekniskt kunnande, med fördel inom el, data eller mjukvara
 • Utbildning eller erfarenhet inom projektledning
 • Förståelse för ritningar
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • CAD
 • SAP
 • Creo
Du kommer ha många olika kontaktytor och du trivs med att vara "spindeln i nätet". Du är lyhörd och har en förmåga att ta in information och besluta vad som behöver göras. Vidare ser vi att du tar egna initiativ och är inte rädd för att ställa frågor och har förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Vinsta/Vällingby

Du kommer initialt vara uthyrd som konsult via OnepartnerGroup i 6 månader. Om alla parter är nöjda efter uthyrningsperioden finns det möjlighet att få en anställning hos System 3R.

Om kunden

System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin - The One System Partner. Bolaget är verksamma inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige, Schweiz och Japan. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 150 anställda i Sverige.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se