Produktionstekniker till System 3R

Produktionstekniker till System 3R

Vill du arbeta på en arbetsplats där personal och kvalitét värderas högt?

Har du tidigare erfarenhet inom CNC programmering och av att läsa ritningar?

Då kan denna tjänst vara någonting för dig, tveka inte att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Arbetsuppgifter:

I rollen som produktionstekniker har du en ansvarsfull roll då du stödjer den interna produktionen genom att ansvara för programmering av Mill Turn-maskin.

Du arbetar till stor del självständigt men också tillsammans med ansvariga operatörer för maskinerna för att diskutera fram de bästa lösningarna. Programmering sker med programvaran Mastercam. Du får en prioriteringslista med prioriterade arbetsorders som du arbetar utifrån under arbetsdagen. I rollen som produktionstekniker kommer du även vara delaktig under inkörningar av programmen för att på så sett kunna få feedback på en gång. För rätt person finns möjlighet att utöka arbetsuppgifterna inom närliggande områden.

Krav:
  • Relevant arbetslivserfarenhet
  • Kunskaper i programmering av CNC-maskin
  • Kunna läsa och förstå ritningar
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskaper inom Mastercam
  • Kunskaper i programmering av Mill Turn-maskiner
  • Erfarenhet av affärssystemet SAP
När det kommer till personliga egenskaper så är du strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt. Då du kommer att arbeta på en serviceavdelning till produktionen ser vi att du är social och serviceminded och gillar att lösa uppgifter.

Vi kommer att gå igenom ansökningar för tjänsten under vecka 2 & 3 pga julledighet.

Övrigt:

Omfattning: Heltid, 8-17

Placering: Vällingby/Vinsta

Start: Enligt överenskommelse

Detta är en rekrytering där du kommer att bli direkt anställd hos System 3R men där rekryteringsprocessen går vi oss på OnePartnerGroup. Alla frågor rörande tjänsten går direkt till ansvarig konsultchef Gabriella Boumadi hos OnePartnerGroup.

System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin - The One System Partner. Bolaget är verksamt inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor inklusive produktion i Stockholm. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 160 anställda i Sverige. Företaget ingår i en större koncern med huvudkontor i Schweiz.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se