Office Manager till Systecon

Office Manager till Systecon

Nu söker vi en Office Manager till Systecon med start efter sommaren. Tjänsten är placerad på Rehnsgatan i deras trevliga lokaler. Detta är ett konsultuppdrag via oss på The Pace på 6 månader med goda chanser till fast anställning hos kund efter perioden.

Om Systecon
Systecon är experter på Life Cycle Management. Vi bidrar till effektivare systemutnyttjande och sänkta kostnader för våra kunder. Vi hjälper till att hitta den optimala avvägningen mellan kraven på produktion och driftsäkerhet å ena sidan och de resurser som krävs å den andra - oavsett om du står inför strategival, upphandling av nya system eller helt enkelt vill effektivisera din pågående verksamhet.

Är du mer nyfiken på Systecon? Klicka på länken och läs mer: https://www.systecongroup.com/se/

Ditt uppdrag
Som Office Manager på Systecon är rollen bred och varierande! I din roll förväntas du att arbeta självständig och du trivs med att sprida positiv energi på kontoret. Du kommer att ha ett övergripande kontorsansvar som bland annat innefattar att;
  • Ansvara för att kontorsmiljön alltid är på topp
  • Ta emot och välkomna besökare
  • Vara kontaktansvarig mot företagets fastighetsägare
  • Samordna events och aktiviteter
  • Arbeta för en positiv och hjälpsam kontorsanda
  • Driva interna projekt
I rollen kommer du även vara andra affärsområden behjälpliga, exempelvis ekonomiavdelningen där du kommer stötta med bland annat fakturahantering. Du kommer även bidra till att uppdatera och skapa innehåll till sociala kanaler som exempelvis hemsida och LinkedIn.

Din bakgrund
Som person älskar du att bidra till en hög servicenivå och att vara spindeln i nätet på kontoret. Du är självgående, ser vad som behöver göras och har ett öga för detaljer. Vidare tar du gärna egna initiativ, är lösningsfokuserad och har en prestigelös personlighet som gör att du skapar förtroendefulla relationer med alla olika kollegor.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samtidigt som du tycker det är roligt att lära dig nya saker och utvecklas inom andra områden än de du har erfarenhet från. Du lockas av att använda dig av dina erfarenheter och implementera rutiner och processer för att effektivisera arbetet på bästa sätt.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se, 0766202931).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Önskad start för tjänsten är under augusti men tänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)