Platschef/senior konsultchef till SysPartner!

Platschef/senior konsultchef till SysPartner!

Om tjänsten

I rollen kommer du att ansvara för dom anställda konsulterna som är ute på uppdrag som jobbar på långa kontrakt. Du kommer att ansvara för allt från personalvård, resultat för enheten och kundvård. I rollen kommer du även att ansvara för försäljningen i Stockholm och jobba med att expandera SysPartner i Stockholmsområdet. Det kommer att finnas fria tyglar för rätt person att kunna bygga och utveckla ett eget team på sikt om man gör det bra.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara:
  • Kundvård för de befintliga kunderna som finns
  • Försäljning för att hitta nya kunder
  • Personalförsörjning
  • Konsultvrd och ansvar för de anställda
Din profil

Vi letar efter dig som har en kandidatexamen i HR, ekonomi eller IT. Du ska ha erfarenhet av konsultvård eller personalvård och erfarenhet av försäljning och ekonomi är meriterade. Vi letar även efter någon som är självgående och drivande på man kommer jobba själv på plats i Stockholm.

Andra kompetenser som vi ser att du ska ha:
  • Social
  • Noggrann
  • Flexibel
  • Ansvarstagande
Stämmer detta in på dig? Sök redan idag så urvalet sker löpande i samarbete med Recruitive.

Om företaget

SysPartner är verksamma inom flera olika affärsområden och har sin grundpelare IT-konsultation, och det är där de har sina primära affärsverksamheter, med bred kompetens inom alla delar av IT-området, från supportpersonal till IT-arkitektur. SysPartner finns flera olika delar av landet men i Stockholm jobbar dom främst mot ideella och icke-vinstdrivande organisationer. Bolaget har alltid fokuserat på att skapa en trevlig arbetsplats, där innovation, nyfikenhet och glädje skall kunna frodas. För dom är det lika viktigt att deras anställda finner balansen i livet som att deras kunder är nöjda med det de gör för dem. Dom tror starkt på att en lycklig anställd är en bra anställd. SysPartner har fem år i rad fått gasellutmärkelser. och kontoret ligger vid Globen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!