Junior Fullstackutvecklare till Synsam!

Junior Fullstackutvecklare till Synsam!

Synsam Group, det snabbast växande optik- och livsstilsbolaget i Europa, söker nu en junior fullstack-utvecklare till sitt Lifestyle-team som utvecklar Synsams innovativa abonnemangslösning för glasögon, ett koncept Synsam var först i världen med. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag!


Information om tjänsten

Synsam är branschens ledande aktör inom abonnemangslösningar och tillgodoser i dagsläget över 450 000 kunders synbehov genom sitt glasögonabonnemang. Nu letar dem efter dig som vill vara med och utveckla affären, se till att ständigt förse organisationen med förbättringar och sätta kunden i första rummet. Du kommer in i ett hungrigt, entreprenöriellt team, som brinner för att vara bäst i världen på abonnemangslösningar.

Om du är en person som triggas av miljöer med stark framåtanda och nytänkande kommer du trivas väldigt bra i denna roll hos Synsam i Lifestyle-teamet.


Du erbjuds

 • En unik möjlighet att ta ditt första kliv in i karriären hos ett etablerat företag med starkt varumärke
 • Att få jobba med duktiga utvecklare, med vilka du bollar idéer och parprogrammerar
 • En innovativ miljö där du får utforska nya teknologier och lösningar
 • Härliga och drivna kollegor som har högt resultatfokus och som brinner för utveckling
 • Kompetensutveckling
 • En kommunikativ chef som tillåter stor flexibilitet i arbetet och mycket frihet under eget ansvar
 • Ett nyrenoverat och modernt kontor beläget i centrala Stockholm

Arbetsuppgifter


Ditt fokus kommer att ligga på att utveckla Synsams egenutvecklade abonnemangsportal som används av butiksmedarbetarna för att registrera och hantera kundernas glasögonabonnemang. Du kommer:
 • arbeta nära verksamheten och vara delaktig i att tillväxtdrivande aktiviteter i form av produkt- och erbjudandeutveckling.
 • utveckla i C# och .NET och responsiv front end-utveckling, särskilt Angular.
 • arbeta med integrationslösningar
Vi söker dig som

sprider positiv energi omkring dig och som gärna skämtar med dina kollegor om dagarna. Du har även ett brinnande intresse för utveckling och:
 • En eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller motsvarande
 • Kunskaper i C# och .NET
 • Har kunskaper i responsiv front end-utveckling (Angular, JavaScript, HTML5, CSS)
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
START: Början av 2023
OMFATTNING: Rekrytering heltid, tillsvidare
STAD: Stockholm
PLACERING: St Eriksgatan 60, Kungsholmen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: kathinka.evers@pn.se

Professionals Nord söker för Synsams räkning en Junior Fullstackutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Synsam.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Synsams önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Kathinka Evers
Email Mejla Kathinka Evers
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.synsam.se/
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Synsam Group är en av Europas ledande aktör inom optikbranschen och erbjuder unika lösningar inom både Eye Health och Eye Fashion med ett brett sortiment som utgår ifrån kundens olika livsstilar och behov av ögonhälsa. Koncernen finns i Norden, har cirka 3000 medarbetare och en total omsättning på cirka 4 miljarder SEK. Totalt har koncernen cirka 500 butiker som drivs under varumärkena Synsam, Ai Eyewear samt Profil Optik i Danmark. Synsam Group har genom digitalisering, abonnemangserbjudanden och andra innovativa koncept drivit en tillväxt och lönsamhetsutveckling som är bland de högsta i Europa.