Ekonomiassistent till Synsam

Ekonomiassistent till Synsam

Tillsammans med Synsam Group söker vi nu en Ekonomiassistent som kommer få möjligheten att ta en ansvarsfull roll mot den norska marknaden. Hos Synsam Group välkomnas du in i en positiv företagskultur i en koncern som växer med ett starkt hållbarhetsfokus. Vi söker dig med start så fort som möjligt så tveka inte på att söka tjänsten omgående!

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta i en bred roll, där du blir delaktig i det dagliga löpande ekonomiarbetet. Ditt team arbetar med ekonomin för bolagets leasingaffär för Sverige, Norge, Danmark och Finland, där du kommer att arbeta främst mot Norge.
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
 • Löpande bokföring
 • Utredningar och redovisningsfrågor
 • Kundreskontra och fakturering
 • Månads- och årsbokslut
 • Avstämningar och reserveringar
 • Delaktig i rapportering, statistik och nyckeltal
 • Filhantering
Vi söker dig som

Rollen är perfekt för dig som har någon form av erfarenhet av löpande ekonomiarbete, vare sig det är från ett extrajobb vid sidan av studierna, eller hos ett annat företag. Här välkomnas du till ett härligt team bestående av tre kollegor och en energifylld chef som tillsammans arbetar för att bidra till avdelningens utveckling. Som ekonomiassistent kommer du bli en viktig del av arbetet genom att kontinuerligt driva förbättringar inom ekonomiområdets processer och rutiner.

Du har:
 • Har en eftergymnasial examen inom ekonomi, inriktad mot redovisning
 • Har erfarenhet från löpande bokföring
 • Förståelse för redovisning och bokslutsfrågor
 • Har bra systemkunskap och goda kunskaper i Excel
Det är meriterande med erfarenhet från systemen Zuora och Microsoft Dynamics AX.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då teamet jobbar tätt ihop och du förväntas även dela Synsam Groups värderingar. Vi ser gärna att du är en strukturerad och analytisk person som har lätt till skratt. Du tycker om att analysera stora mängder data och har bra kunskaper i Excel!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Synsams räkning en ekonomiassistent med omgående start till deras team i Stockholm. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult på Synsam. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns möjligheter att på sikt bli anställd hos Synsam, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Start: Så snart som möjligt
Omfattning: Heltid, 08-17
Ort: Kungsholmen, Stockholm
Urval: Löpande
Kontakt: Louise Adrianzon

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Louise Adrianzon
Email Mejla Louise Adrianzon
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!