Talent Acquisition Business Partner till Synsam

Talent Acquisition Business Partner till Synsam

Du kommer att ingå i Synsams Talent Management team som jobbar nära organisationens chefer. Du kommer ges möjligheten att ingå i en helt ny funktion och bygga upp och utveckla. Du rapporterar till Talent Manager och i teamet ingår två Talent Management Business Partners samt ytterligare en Talent Acquisition Business Partner. Du sitter på Synsams huvudkontor på Kungsholmen.

Vad ska du göra?

Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen med arbetsuppgifter som:
  • Att skräddarsy rekryteringsprocesserna utifrån vilken tjänst vi rekryterar
  • Att formulera annonser, annonsera, CV-granska, intervjua, rekryteringsevent, presentation av slutkandidater till rekryterande chef, referenstagning, analys av eventuella tester
Du kommer också jobba proaktivt med kandidatförsörjningen genom att:
  • Ansvara för search
  • Ansvara för Synsams närvaro på mässor
  • Hålla kontakt med rekryteringsföretag
  • Utveckla arbetet för att bli en attraktiv arbetsgivare
  • Hålla kontakt med skolor och ansvara för rekryteringsaktiviteter
Vem är du?

Du har minst ett års erfarenhet av rekrytering och vi tror att du också har erfarenhet av att arbeta i rekryteringssystem. Du har en beteendevetenskaplig- eller motsvarande utbildning.

Dutar stort ansvar för ditt arbete och är självgående. Du är utåtriktad med en tydlig säljprofil för att kunna marknadsföra Synsam på bästa sätt. Vidare är du uthållig, är en bra lyssnare samt har ett driv och engagemang som imponerar.

Inom Synsam och i vårt team arbetar vi utifrån våra värderingar som är; kunddrivna, ansvarfulla samt nytänkande. Med kunddrivna menar vi att du alltid sätter kunden i fokus i alla beslut du tar. Med ansvarsfull menar vi att du håller vad du lovar och tar ansvar för vår miljö. Och med nytänkande menar vi att du söker nya idéer och skapar förändring.

Vilka är vi?

Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med 430 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 180 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar.

Att jobba på Synsam

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)