Digitalt driven HR- och lönekoordinator

Digitalt driven HR- och lönekoordinator

Synoptik söker digitalt driven HR- och lönekoordinator

Vi söker dig som med stort engagemang, intresse för systemfrågor och stor känsla för service vill ge våra chefer ett professionellt stöd i lön, avtal och systemrelaterade frågor. Du kommer att vara del av vårt HR-team som idag består av fem personer och vi stöttar tillsammans våra 150 ledare och 950 medarbetare med målet att göra Synoptik till Sveriges bästa arbetsplats.

Rollen som HR- och lönekoordinator
Rollen innebär stora kontaktytor i hela vår organisation och du kommer att i första hand arbeta med att:
  • bistå våra butikschefer med stöd i frågor kopplade till vårt HRM-system
  • utgöra länken mellan vår externa lönepartner och övriga verksamheten
  • hantera och besvara löpande lön-, avtal- och systemrelaterade frågor
  • driva och delta i utvecklingsprojekt relaterade till våra HR-system
Vem är du?
Du är framförallt driven av ditt stora intresse för service, problemlösning och systemfrågor. Särskilt meriterande är det om du har arbetat med lön- och systemfrågor. Du kanske kommer direkt från dina högskolestudier eller från annan eftergymnasial utbildning inom tex ekonomi, HR eller lön, men då behöver du ha några års erfarenhet från administrativt arbete innan eller under studierna. Självklart är du en strukturerad person som gillar problemlösning och har lätt för att kommunicera med andra. Framförallt tycker du om att utvecklas, lära nytt och jobba med ständiga förbättringar.

Vad erbjuder vi?
Hos oss på Synoptik får du jobba i en rolig och spännande arbetsmiljö genom kombinationen av klinisk verksamhet och mode. Vår kultur bygger på teamwork där vi tillsammans skapar arbetsglädje och lär av varandra. Vårt servicekontor där tjänsten som HR-koordinator är placerad hittar du i ljusa trevliga lokaler centralt i Kista. Tjänsten är en allmän visstidsanställning som sträcker sig under fem månaders tid med start enligt överenskommelse. Du är välkommen att kontakta vår HR teamleader Elsa Brodin, 076-1192669 om du vill veta mer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.synoptik.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Synoptik är experter på optik sedan grundandet 1931 och har idag mer än 140 butiker över hela Sverige. Med en mission om kvalitetsoptik som alla kan ha råd med och en årsomsättning på över 1,2 miljarder är Synoptik hela Sveriges folkoptiker. Företaget ägs delvis av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom ögonhälsa. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till fondens arbete. Synoptik är även en del av EssilorLuxottica, en världsledande aktör inom design, tillverkning och distribution av glasögon och solglasögon med drygt 18 000 butiker över hela världen. För mer information, se www.synoptik.se