Säljchef/Sales Manager

Säljchef/Sales Manager

Nu söker vi en driven Säljchef som vill vara med och bygga upp vår säljorganisation i Stockholm. Om du är en förtroendeingivande ledare som skapar resultat genom andra och förstår vikten av relationer, då kan du vara den person vi söker.

Som Säljchef har du det övergripande ansvaret att coacha och utveckla vårt säljteam i Stockholm. Du kommer ha en central roll i uppbyggnadsfasen av vår försäljning. Du följer upp säljresultat, medarbetare, KPIer och arbetssätt för att säkerställa att vi jobbar på rätt sätt mot företagets mål, du kommer samtidigt ansvara för att bygga upp en egen säljpipe. Kunden är alltid i fokus varför du arbetar fram idéer och tar fram actions på nya arbetssätt, tävlingar, manus mm.

Symetri Collaboration erbjuder dig:

Möjlighet att utvecklas i en snabbväxande, platt organisation där vi sätter stort värde på alla våra medarbetare. Hos oss är det högt till tak, korta beslutsvägar, kamratlig och hjälpsam kultur.

För hos oss är det viktigt att våra medarbetare trivs. Det innebär inte bara att arbeta med spännande arbetsuppgifter och bli utmanad, det handlar om att ha roligt på jobbet och få utvecklas. Hur och i vilken riktning? Det är upp till dig. Om det här låter som en utmaning som stämmer in på dig är du välkommen att söka redan idag!

Dina arbetsuppgifter:

Som Säljchef har du det övergripande ansvaret att coacha och utveckla vårt säljteam i Stockholm. Du kommer ha en central roll i uppbyggnadsfasen av Försäljningen i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Coacha och motivera våra Account Managers för att uppnå försäljningsresultat
  • Följa upp och ta fram actions, utveckla försäljningstekniker, manus mm.
  • Skapa och utveckla din egna portfölj
  • Samarbeta med vår säljchef i Norge för att säkerställa att alla jobbar på samma sätt.
Om dig:
  • Du har tidigare erfarenhet av rollen som Sales Manager/Säljchef
  • Du är en coachande teamplayer som drivs av att utveckla människor att nå resultat och säkerställa kundnöjdhet i världsklass
  • Du är nyfiken och räds inte att testa nya vägar och arbetssätt när du får en kreativ idé
  • Du är vass på försäljningstekniker och uppbyggnad av samtal
  • Du leder genom delaktighet, öppenhet och genom att coacha dina medarbetare.
Om Symetri Collaboration:

Symetri Collaboration AB grundades 2004 (då som Apricon AB) och sedan 2017 ingår de i Addnode Group tillsammans med bl a det norska bolaget Symetri Collaboration AS. Symetri Collaboration är ett produktutvecklingsföretag med ca 20 anställda i Sverige. Symetri Collaboration hjälper innovativa företag inom främst bygg, fastighet, anläggning och energibranschen att optimera sina arbetsflöden, hantera sin fastighetsdata, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten i hela projektets livscykel. Symetri Collaboration utgör stommen i den växande svenska grenen av en nordisk stark aktör inom projektkommunikation. Symetri Collaboration ägs till 100% av Addnode Group.

Vi tar emot ansökningar löpande, dock kommer inte återkoppling ske förrän början/mitten av augusti.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kim Alm. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kim på tel: 076-525 90 16 eller via mail: kim.alm@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Dock kommer inte återkoppling ske förrän början/mitten av augusti.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (6 dagar kvar)