Vi söker en Key Account Manager Sylog inom affärsområdet IT Konsult

Vi söker en Key Account Manager Sylog inom affärsområdet IT Konsult

Kort om tjänsten

Som Key Account Manager på Sylog ansvarar du för att skapa nya affärsmöjligheter hos både befintliga och nya kunder. I rollen kommer du att träffa potentiella kunder och sälja hela portföljen av Sylogs IT Konsulter. Du kommer att bearbeta såväl stora etablerade företag som lite mindre verksamheter. Du trivs med att ha ansvar för hela säljprocessen och drivs av att utveckla och lyckas i affärer.

Om verksamheten

Sylog är ett IT konsultföretag som är specialiserade på konsulter och team inom Systemutveckling, Teknik och IT. Våra kunders självklara val av samarbetspartner och Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter inom IT, produkt- och systemutveckling. Vi strävar alltid efter nära och långsiktiga samarbeten. Genom att vi förstår våra kunders mål, utmaningar och omvärld blir vi en stark partner inom både produkt- och systemutveckling. Vi investerar mycket tid i att lära känna våra uppdragsgivare och de branscher de verkar i. Genom erfarenhet och kunskap hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och förstärka sin position.
Sedan 2007 är Data Respons den störste ägaren i Sylog Sverige AB. Koncernen har kontor på 15 olika orter i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Taiwan.

Data Respons aktie är noterad på Oslo börsen (DAT)

Mer om tjänsten

Som Key Account Manager kommer du att träffa potentiella kunder och sälja hela portföljen av Sylogs konsulter. Du kommer att genomföra 1-2 kundbesök per dag. I rollen som KAM kommer man att träffa utvecklingschefer, projektledare, mjukvaruchef eller R&D chefer. Du kommer att intervjua kunderna för att på det viset förstå deras behov. Det finns idag 10 Key Account Managers i företaget och du kommer att rapportera till försäljningschefen. Du kommer arbeta en hel del med dina interna kollegor varför det är viktigt att du är en teamplayer.

Din profil

Som person är du en tävlingsinriktad teamplayer med hög ambitionsnivå och gillar att jobba med långsiktiga relationer. Vidare är du stöpt i lika delar prestigelöshet och ödmjukhet. Du är lyhörd och kan analysera behov och skapa lösningar för våra kunder. Du har minst 3-4 års erfarenhet av uppsökande försäljning. Som person är du självgående, kund och lösningsorienterad. Du har ett förtroendeskapande sätt, är resultatinriktad med positiv energi.
Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av konsultmäklare, annan lämplig bakgrund kan vara rekrytering eller It-försäljning. Är du dessutom strukturerad, nyfiken och framförallt brinner för att göra affärer kommer du att älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jerker Larsson
Telefon 070-512 97 88
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.