Starta det nya årtiondet på Klarnas kundtjänst!

Starta det nya årtiondet på Klarnas kundtjänst!

Kort om tjänsten

Är du en glad, social och hjälpsam person som vill jobba inom service? Är du i början av din karriär och vill ha möjlighet att utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nya kundtjänstmedarbetare till Klarnas kundtjänstavdelning. Vår kund Teleperformance är ett av nordens största kundserviceföretag som erbjuder andra företag möjligheten att outsourca sin kundtjänst till dem och nu behöver Klarna nya, pigga medarbetare. De aktuella tjänsterna är på 80-100% och arbetet är förlagt ute hos Teleperformance i Solna där du arbetar utefter ett rullande schema varje månad. Arbetstiderna är fördelade på både vardagar och helger.

Mer om tjänsten

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att ta inkommande samtal från Klarnas kunder och hjälpa dem med deras frågor och problem. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt inleds anställningen med en betald utbildning. Där får du ta del av information kring företaget, arbetssystemen, vanliga problem för kunden och annat du kan tänkas behöva veta. Introduktionsutbildningen ger dig en bra grund att stå på när du väl ska börja arbeta på egen hand.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Är lösningsorienterad och självgående
  • Har en positiv och utåtriktad personlighet
  • Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket
Har du erfarenhet av serviceyrken sedan tidigare är det meriterande, men inget krav.

Ansökan

Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete hos ett stort internationellt bolag med kontor över hela världen. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom Teleperformance och du får möjlighet att samla värdefulla erfarenheter inför framtiden. Vi tillämpar fast lön och har kollektivavtal via Unionen. Swesale erbjuder även friskvård för alla våra konsulter. Är du ny i yrkeslivet utan speciellt mycket erfarenhet är det här en fantastisk möjlighet!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (6 dagar kvar)