Bli nästa kundtjänstmedarbetare på Kreta!

Bli nästa kundtjänstmedarbetare på Kreta!

Kort om tjänsten

Vill du jobba på vackra Kreta? En ö med härliga stränder och behagligt klimat året om.

Teleperformances utökar nu Telias kundtjänst och de söker dig som vill utvecklas tillsammans med deras kontor i Chania. Söker du ett långsiktigt äventyr är arbetet på Teleperformance en möjlighet för dig! Det finns starter löpande starter framöver. Ta chansen att jobba utomlands!

Om verksamheten

Vad de kan erbjuda dig:
  • Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta
  • 14 månaders lön per år (Du läste rätt! 2 extra månadslöner). Utöver din fasta grundlön har du även bonus- och provisionsmöjligheter
  • Många interna utvecklingsmöjligheter
  • Nordiskt management
  • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
  • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor!
Det finns många olika karriärvägar att gå på Teleperformance, de erbjuder exempelvis ett Nordic Trainee program som heter JUMP!

Mer om tjänsten

På Telias kundtjänstavdelning arbetar du med att ta emot inkommande samtal där du analyserar problem och på ett snabbt, engagerat och pedagogiskt sätt löser kundernas ärenden av såväl enkel som komplicerad karaktär.

Du kommer att ingå i ett glatt och driftigt team som tycker om att ge service och möta kundens behov. Teleperformance arbetar med många kända varumärken och ger våra anställda en fantastisk möjlighet att utvecklas inom både kundvård, försäljning och ledarskap.

Din profil

De söker dig som:
Har ett stort intresse för att hjälpa människor och underlätta deras vardag. För att trivas i rollen ser vi att du är serviceminded, professionell och noggrann. Du har förståelse och kan anpassa dig efter kundens behov samtidigt som du med säkerhet vägleder till en lösning. Du har även en god förmåga att ta ansvar och motiveras av, samt är positivt inställd till att söka efter lösningar.

För att trivas på Teleperformance:
Du uppskattar att jobba på en energifylld arbetsplats och ser gärna problem som en lärorik erfarenhet. Teleperformance är ett snabbt växande företag där individer som skapar resultat har goda möjligheter till avancemang både i Sverige och internationellt, du motiveras och värderar därför personlig utveckling. De söker dig som är trygg i dig själv och inte räds utmaningen att flytta utomlands och arbeta.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Malin Lundin på malin.lundin@swesale.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.