Provtagare

Provtagare

Till vår fabriksbetongverksamhet söker vi nu en provtagare med uppgift att säkerställa kvaliteten på vår produkt. Arbetsområde är primärt Stockholmsområdet men kan sträcka sig från Särna i Norr till Linköping i Söder.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara olika typer av provtagning på betong både i färskt och härdat tillstånd. Den större delen av arbetet kommer att ske ute hos våra kunder på deras arbetsplats men också på våra fabriker samt på våra laboratorier i Västberga och Rosersberg. En del lyft förekommer i tjänsten, samt underhåll och kontroll av provningsutrustning.

Tjänsten kräver flexibilitet då den innefattar tidiga mornar men periodvis även kvälls- och helgarbete.

Tjänsten är på heltid med inledande visstidsanställning på 6 månader.

Vem är du?

Vi söker dig som gillar ordning och reda och har god samarbetsförmåga. Vidare är du engagerad, duktig på att ta initiativ och driver arbetet framåt.

Swerock Fabriksbetong står för kvalitét med hög servicenivå vilket innebär att du är noggrann, har goda sociala förmågor, är uppmärksam och punktlig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har Klass II betongutbildning.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 januari 2021, men rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsledare Mathias Eriksson på tel 073-384 77 54
Mer info
Kontaktperson Mathias Eriksson
Telefon 073-384 77 54
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (110 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.