Sökes till Swerock AB

Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och med stort eget ansvar leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Platschef hos, Swerock AB i Stockholm.

Om tjänsten

Som Platschef har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra projekt inom ballastproduktion. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
  • Planera och leda projektet utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Stor-Stockholm med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde.

Vem är du?

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har erfarenhet från liknande roller samt intresse för och kunskap om ballastproduktion. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort.

Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Din servicenivå är hög och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har starkt kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Du har ett strukturerat och välorganiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 23 oktober 2020, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Rahm på telefonnummer 073-384 74 31.

Denna rekrytering sker helt genom Swerock AB försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Mer info
Kontaktperson Thomas Rahm
Telefon 0733847431
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.