Klimatsmart Key Account Manager

Klimatsmart Key Account Manager

Vill du arbeta på ett ledande innovationsföretag inom Vertical Farming?

Swegreen grundades 2019 och vi har snabbt utvecklats till det ledande teknik- och innovationsföretaget inom den svenska Foodtech-sektorn!

Vi är pionjärer inom Vertical Farming och kombinerar datavetenskap, innovativ teknik och jordbrukskompetenser för att producera de bästa och mest miljövänliga salladen och örterna på marknaden. Swegreen är en målstyrd organisation med målet att sätta nya standarder för produktion av färsk mat i städerna på nya hållbara sätt. Vårt mål är att etablera vår verksamhet globalt.

Uppdraget

Ditt uppdrag har aldrig varit mer relevant än nu! Som Key account manager för Swegreen kommer du att bli en stolt ambassadör för en hållbar och futuristisk produkt, som kommer att göra stor skillnad för konsumentens val av klimatsmarta grönsaker. Ditt uppdrag är att visualisera vårt koncept mot dagligvaruhandeln och horeca-sektorn i Sverige, med stor möjlighet till utveckling inom Skandinavien och vidare internationellt. Du kommer att bli en nyckelperson i vårt företag med att marknadsföra vår vision och i detta ingår eget kundansvar och arbete med hela säljprocessen inklusive resultat- och rapporteringsansvar. Du arbetar självständigt med stort stöd av våra affärsutvecklare.

Din profil

Vi söker en supersäljare med grönt hjärta, som kittlas av innovativ teknik! Som person är du passionerad, måldriven och med vinnarinstinkt. Du är också professionell och förtroendeingivande med stor förmåga att bemöta beslutsfattare på olika nivåer. Du gillar att vara först med ny teknik och räds inte miljöer i förändring.

Vi tror att du har erfarenhet av försäljning mot dagligvarubranschen eller försäljning av tekniska tjänster/ systemlösningar exempelvis mot horecasektorn. Meriterande är om du har erfarenhet av att sälja lösningar såsom SaaS eller liknande.

Du gillar omväxlande arbetsdagar och trivs med att upptäcka Sverige. Du har intresseområden inom miljö, teknik och hållbarhet med kunskap i digitala säljstödsystem. Placeringsort för tjänsten kan vara Stockholm, Linköping eller Göteborg. Körkort och god svenska i tal och skrift erfordras för tjänsten.

Om oss

Swegreen är ett FoodTech-bolag verksamt inom vertical farming-industrin. Vi erbjuder en digitalt baserad odlingslösning, integrerad i butik eller restaurang, för hyper-lokal produktion av sallad, örter eller andra grönsaker. Vi kombinerar avancerade mjukvarulösningar och dataanalys med odlingskunskap och världsledande teknologi, för att effektivt och klimatsmart kunna erbjuda marknadens bästa grönsaker – med högsta näringsvärde och bästa smak. Våra lösningar erbjuder vi med en unik prenumerationstjänst kallad Farming-as-a-Service (FaaS). Våra kunder är handlare och butikskedjor inom dagligvarubranschen.

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Swegreen. Du kan nå mig på 0702-726266 eller via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 16 maj 2021, startdatum för anställning enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna
Telefon 0702 72 62 66
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.swegreen.com/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi bygger långsiktiga relationer med våra kandidater och du som kandidat är mycket värdefull för oss. Som en del av vårt nätverk erbjuder vi dig tillgång till våra kontakter och kunder, samt stöttar dig till rätt karriärval. Du väljer själv om du önskar att vi aktivt letar efter tjänster som matchar din profil eller om du endast vill ta del av våra lediga tjänster. Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som är egenföretagare och vill åta dig interimsuppdrag. Professionell kommunikation och diskretion är honnörsord för oss!

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se