SweetPay söker kundtjänstmedarbetare till deras inkassoavdelning

SweetPay söker kundtjänstmedarbetare till deras inkassoavdelning

Kort om tjänsten

Vill du bli en del av ett spännande bolag i en expansiv fas? Vi söker kundtjänstmedarbetare till vår kund SweetPays inkassoavdelning. För att trivas i rollen gillar du serviceyrken som har fokus på kommunikation och administration.

Om verksamheten

SweetPay är ett teknikföretag som har specialiserat sig på betalningstjänster. Tillsammans arbetar de för att skapa tjänster som är så ärliga, enkla och tydliga som möjligt. Företaget startades 2013 med huvudkontor i centrala Stockholm. De har idag ungefär 40 anställda och är verksamma i Sverige, Finland, Norge, Spanien och Chile. SweetPay är ett uppstartsbolag och det finns stora möjligheter att vara med och påverka deras tillväxt framåt. Företaget genomsyras av en trevlig företagskultur där alla medarbetare tycker om betallösningar och att arbeta som ett team.

Mer om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer vara att ta inkommande samtal och mail från kunder och hjälpa dem med deras problem eller frågeställningar. Kunderna består av fysiska butiker och e-handel. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider.

I denna tjänst kommer du vara anställd av Swesale, som är Dreamworks dotterbolag. Det finns stora möjligheter att fortsätta sin anställning hos SweetPay efter en period. Swesale erbjuder alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter. Rollen som kundtjänstmedarbetare på SweetPay kan leda till flera olika utvecklingsmöjligheter och du får möjlighet att samla värdefulla erfarenheter inför framtiden.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Tycker om problemlösning och gärna tar egna initiativ
  • Har en positiv och prestigelös personlighet
  • Är en teamplayer och en god kommunikatör
  • Gillar högt tempo och har mycket energi
  • Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Kan du även finska, arabiska eller spanska är det meriterande.
  • Som tycker om både personlig utveckling och karriärsutveckling
  • Har fullständiga gymnasiebetyg
Det är även meriterande om du har arbetat med inkasso eller har erfarenhet av serviceyrken sedan tidigare, men inget krav.

För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och SweetPay ser gärna att du ser denna chansen som långsiktig.

Ansökan

Har du några frågor gällande tjänsten som kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Malin Lundin på malin.lundin@swesale.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 23 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.