Initiativrika integrationsspecialister till Swedwise

Initiativrika integrationsspecialister till Swedwise

Till det moderna företaget Swedwise har vi fått förtroendet att rekrytera fler talanger i form av API-/integrationsspecialister som vill vara med på resan framåt med nya digitala ekosystem och högre krav på tillgänglig information hos deras kunder.

Är du en initiativrik och nyfiken person med känsla och förståelse för det verksamhetsnära uppdraget i integrationsprojekt hos kund? Då kanske du är Swedwises nya stjärnspecialist.

Om tjänsten

Rollen innebär övergripande ansvar och genomförande av integrationslösningar i tilldelade kundprojekt. Du planerar, genomför och följer upp dina kundprojekt inom ramen för projekten. Du är också delaktig i att ytterligare utveckla långsiktiga relationer hos Swedwise kunder. Du blir anställd i ett dynamiskt och framåtriktat bolag med korta beslutsvägar och stor möjlighet att kunna vara med att påverka.

Vem är du?

Vi tror att du är en initiativrik och nyfiken person med förståelse för hela leveransen och med ett genuint intresse för det du arbetar med. Du har stort fokus på maximalt utfall i kundens investering och inser värdet av ditt eget arbete och hur det påverkar övrig verksamhet. Du är en strukturerad och resultatorienterad person som har förmåga att arbeta av egen motor och motivera dig själv, du fullföljer och tar fullt ägandeskap och ansvar i alla dina projekt. Du har också lätt att samarbeta och är tydlig i din kommunikation både med kollegor och kunder.
  • Du har eftergymnasial utbildning inom IT-området
  • Flera års erfarenhet av liknande arbete
  • Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Erfarenhet och intresse av programmering samt förståelse för hur applikationer och system kan kommunicera är ett måste
  • Erfarenhet av Integrationsplattformar, såsom Mule Anypoint Platform, xTrade, Inobiz, BizTalk, Spring integration, JBoss eller Amtrix är meriterande
Tjänsten är på heltid och placeringen är vid Swedwises kontor vid Slussen i Stockholm. Arbetet utförs ofta på plats hos kund och resor kan förekomma.

Låter det här intressant? Connecta med oss och ansök idag, med eller utan CV på det sätt som passar dig bäst! Så länge vi får en god bild av din erfarenhet, din kompetens och vem du är som person så tar vi det därifrån. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Kontaktperson Julia Nelson
Telefon 0728952845
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedwise är experter inom digitalisering, dokumenthantering och systemintegration. Swedwise är ett modernt bolag som sedan 2009 erbjuder licens och kompetens inom informationshantering där dom hjälper sina kunder att på ett effektivt och automatiserat sätt, strukturera, analysera, visualisera och distribuera relevant information. Bolaget har 25 anställda, en omsättning på 50 Mkr och kontor i Stockholm och Karlstad. Swedwise blickar framåt och tar nästa steg för att fortsatt kunna tillgodose efterfrågan på sina tjänster.