Account Managers / IT-säljare till Swedwise

Account Managers / IT-säljare till Swedwise

ACCOUNT MANAGERS/ IT SÄLJARE TILL SWEDWISE

Nu kan du som brinner för digitalisering och har din tyngdpunkt inom Informationshantering jobba som Account Manager på företaget Swedwise med kontor på Stadsgården, Slussen.

Om rollen:

Som Account Manager på Swedwise ansvarar du föraffärsrelationen med flera av regionens strategiska kunder. Du arbetar med att hjälpa kunderna på den digitala resan genom försäljning av programvaror, konsultation och support. Du erbjuds en nyckelroll för Swedwise fortsatt goda tillväxt.

Du som trivs i en varierande, stimulerande och utvecklande roll kommer hitta hem på ett företag som vågar utmana både sig själva och kunderna för att uppnå goda resultat.

Du kommer att rapportera direkt till säljchef och ingå i ett bredare team med konsulter och specialister med stark gemenskap.

Om dig:

För att lyckas behöver du med enkelhet sätta dig in i större kunders IT-miljöer och förstå affärsnyttan i ett bredare perspektiv. Du är målmedveten, initiativtagagande och är trygg i lösningsfokuserade dialoger både med kund och interna intressenter. Vi ser gärna att du besitter följande kompetenser:
  • 3+ års erfarenhet av att sälja komplexa lösningar och tjänster med koppling till informationshantering, programvaruförsäljning eller integrationslösningar.
  • Kandidatexamen inom relevant utbildning
  • Utmärkt kommunikativ förmåga i tal och skrift i Engelska och Svenska
  • Resultatorienterad och självgående men med ödmjukhet och prestigelöshet
Vi erbjuder:
  • Ett stimulerande och varierande arbete med frihet och stort eget ansvar
  • Nära till ledning och möjlighet att påverka och forma sin roll
  • Härlig och hjälpsam kultur
  • Stark gemenskap med generösa aktiviteter och resor flera gånger per år
  • Konkurrenskraftigt kompensationspaket
People Experience har det stora nöjet att få rekrytera denna stjärna till Swedwise. För frågor, kontakta Emilie Törneman på emilie.torneman@peopleexperience.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Kontaktperson Emilie Törneman
Telefon 0767243988
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 jan (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedwise är ett modernt bolag som sedan 2009 erbjuder licens och kompetens inom informationshantering där dom hjälper sina kunder att på ett effektivt och automatiserat sätt, strukturera, analysera, visualisera och distribuera relevant information. Bolaget har 25 anställda, en omsättning på 50 Mkr och kontor i Stockholm och Karlstad.