Säljchef till Swedol AB, Region Stockholm

Säljchef till Swedol AB, Region Stockholm

Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker nu en

Säljchef

Region Stockholm


Rollen

Som Säljchef på Swedol har du försäljnings-och resultatansvar för ett 20-tal utesäljare på regionen. Du är också huvudansvarig för alla avtal och förväntas ha en personlig affärsrelation med regionens storkunder. Du har också ett mycket nära samarbete med regionens Retailchef som har huvudansvar för regionens butiker. Ni kommer att ha tydliga och definierade mål och förväntas tillsammans med era medarbetare aktivt utveckla området och öka omsättningen på er region.

"Jag har jobbat på Swedol sedan 2010 som bl.a. Butikschef och utesäljare och nu som säljchef sedan 2018. Mitt jobb som säljchef på Swedol är väldigt stimulerande och varierande. Som säljchef jobbar jag nära mina säljare och stöttar och hjälper säljarna till bra affärer och avtal. Jag tror att man ska vilja vara "Spindeln i nätet" för att trivas med det här jobbet.

Det ställs höga krav på både oss som säljchefer och även på säljarna. Swedol är ett företag som ständigt är i utveckling och ständigt strävar framåt, det gillar jag. Vi har högt i tak och fokuserar på vår värdegrund "Enkelt, Proffsigt, Hjärta, Driv".

Det finns en enkel förklaring till varför jag jobbar på Swedol och det är att Swedol är en fantastisk arbetsplats med många bra kollegor både runt om i landet och på HK, det gör arbetsdagarna bra och givande. "

- Mattias Sandström, Säljchef Öst

Profil
  • Du är en mogen, trygg, stabil och tydlig ledare med fokus på både individen samt att utveckla verksamheten
  • Du är affärsorienterad, strukturerad och har erfarenhet av att driva en stor säljorganisation
  • Du har erfarenhet från branschen inom B2B med goda försäljningsresultat
  • Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt jobbat i CRM system och förstår vikten av det
  • Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Du har körkort och du kommer utgå från ditt hemmakontor
Som person

Du är en god kommunikatör och har en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende både hos dina medarbetare och våra kunder. Prestigelös och ödmjuk är andra egenskaper vi värdesätter.

Vi erbjuder

Swedol är ett bolag som präglas av stark framtidstro och som är i en expansiv fas, så vi söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en mycket central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Du får stor frihet att driva din region med fokus på utveckling, lönsamhet och personaltrivsel under vägledning av våra fyra gemensamma värdeord; Enkelt, Proffsigt, Hjärta och Driv.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!
Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,2 miljarder kronor 2018 och har cirka 1,000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista. Läs mer på vår hemsida.

Sökord: säljare, säljchef, utesälj, bygg, anläggning, industri, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare, regionsäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!