IT-tekniker med inriktning Drift till SOBI

IT-tekniker med inriktning Drift till SOBI

Här får du möjlighet att arbeta på Sobi ett internationellt läkemedelsföretag med inriktning på specialläkemedel för patienter med sällsynta sjukdomar. Här arbetar man med olika områden inom forskning, industri och akademisk sfär.

Nu söker vi en erfaren It-tekniker med inriktning mot nätverk med placering på huvudkontoret i Solna. Vi söker en analytisk och ansvarstagande person som på ett bra sätt bidrar till att vidareutveckla support och drift av infrastruktur och verksamhetssystem.

Sobi IT består av 16 personer som supporterar ca 1 300 användare runt om i världen på 14 kontor representerade i 26 länder. I stort sett all drift sker lokalt på huvudkontoret i Solna. 5 tekniker bemannar Servicedesk som har ansvar för first- och second lineärenden. Sedan har man idag 4 infrastrukturspecialister med huvudansvar för vår IT-drift och third line support och det är till detta team vi söker ytterligare en kollega. Tillsammans utgör dessa personer Team IT Operations som nu ska bli 10. Utöver detta team finns även Team Architecture, Design & Automation som består av 4 specialister på varsitt område. Båda teamen har varsin chef som i sin tur rapporterar in till Head of IT.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att främst arbeta med förvaltning av nätverk och infrastruktur samt hjälpa ServiceDesk med att lösa problem.
Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat:
 • Installation, administration och teknisk förvaltning av system och infrastruktur
 • Administration och teknisk förvaltning av nätverk
 • Konfigurera switchar
 • Felsöka nätverksproblem
 • Administrera HPEAruba
 • Säkerställ IT Säkerhet genom hela infrastrukturen
 • Hjälpa och stötta Servciedesk
 • Stöd till verksamheten i IT-relaterade frågor
 • Identifiera förbättringsområden
 • Delta i, utföra eller leda projekt
 • Arbeta med validerade system och i valideringsprojekt i enlighet med Sobis kvalitetssystem
Din profil
Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift
Kunskaper inom HPE och Arbua nätverk
Kunskaper inom virtualisering och VMware
Stor erfarenhet av infrastruktur byggt på Microsofts produkter
Högskoleutbildning eller motsvarande inom IT
Erfarenhet av Azure och Office365
Erfarenhet av lagringslösningar
Programmeringskunskap i Powershell
Meriterande - erfarenhet av att jobba med systemvalideringar inom läkemedelsindustrin (Computer Compliance)

Vi söker en analytisk problemlösare som är driven och ansvarstagande och som på ett bra sätt bidrar till att vidareutveckla support och drift av både nätverk, infrastruktur samt Sobis verksamhetssystem.
Sobis värderingar (Care, ambition, urgency, ownership, partnership) genomsyrar det dagliga jobbet.

Vi erbjuder
Sobi är ett internationellt företag inom sällsynta sjukdomar inriktat på att erbjuda tillgång till innovativa behandlingar som gör väsentlig skillnad för personer med sällsynta sjukdomar.

Sobi har tre affärsområden: Haemophilia, Immunology och Specialty Care. Forsknings- och produktportföljen fokuserar främst på hemofili, inflammations- samt genetiska och metaboliska sjukdomar. Inom hemofili har Sobi som ambition att arbeta långsiktigt för att driva utvecklingen framåt, optimera behandling, bygga evidens och se till att personer som lever med hemofili får stöd och varaktig tillgång till hemofilivård. Inom Immunology utökade man under 2018 sin portfölj med två produkter och man kommer att fortsätta att utvärdera fler externa tillväxtmöjligheter för att växa verksamheten vidare, stärka sin forskningsportfölj i sen fas och på så sätt bidra till att flera människor som lever med sällsynta sjukdomar får tillgång till fler innovativa behandlingar.

Det hårda arbetet och engagemanget som Sobi står för engagerar idag cirka 1300 anställda runt om i världen har bidragit till stor framgång i Europa, Nordamerika, Mellanöstern, Ryssland och Nordafrika, vilket har lett till totala intäkter på 9,1 miljarder SEK 2018. Sobis andel (STO: SOBI) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Har du några funderingar kring tjänsten?
Tveka då inte att höra av dig till:
Talent Aquisition Manager, Tove Svansson, tove.svansson@totalresurs.se

Om Total Resurs
Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 6 juli 2020 (40 dagar kvar)