Junior teknisk skribent för minröjningsutrustning

Junior teknisk skribent för minröjningsutrustning

Är du utbildad ingenjör med stort tekniskt intresse och utpräglad förmåga att uttrycka dig i skrift? Då är det kanske just dig vi söker för rollen som teknisk skribent. Du erbjuds en spännande tjänst i tekniskt utmanande projekt där du får ta stort ansvar. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Swedish Net har vunnit ett ramavtal inom försvarssektorn. Swedish Net ska stödja Försvarsmakten och FMV med expertstöd inom förmåga att röja minor, oexploderad ammunition och improviserade laddningar samt expertstöd inom sensorområdet kopplat mot militär söktjänst. Swedish Net ska även utbilda, utforma och göra utredningar inom området. Avtalet omfattar tillhandahållande av utrustning, exempelvis materiel avsedd för kriminalteknisk undersökning och skyddsutrustning inom ammunition och minröjningsverksamhet.

Professionals Nord söker därför för Swedish Nets räkning en teknisk skribent med placeringsort Stockholm. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Swedish Net. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedish Nets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar som teknisk skribent innebär att ta fram bilder, instruktioner och tekniska beskrivningar av utrustning kopplat till ammunition och minröjning. Du kommer även göra komplexa säkerhetsanalyser av utrustning och föra in data i olika databaser. Utöver detta kommer du att få arbeta med andra dokumentationsrelaterade uppdrag till FMV.

Vi söker dig som

är högskoleingenjör (minst) inom teknik från högskola eller universitet. Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom dokumentation eller teknisk kravställning. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskap eller erfarenhet inom något av följande områden:
  • bildbehandlingsprogram
  • instruktionsböcker
  • säkerhetsanalyser
Om du kan axla flera roller inom företaget så är det bra men inte ett krav:
  • AutoCAD
  • fastighetsnät
  • teknisk bevakning(säkerhetssystem)
Tjänsten kräver godkänd säkerhetsprövning, registerkontroll samt svenskt medborgarskap.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Swedish Net. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt med en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är viktigt att du är kommunikativ och vågar fråga - både dina kollegor internt och de kunder du kommer att arbeta med. Som person är du positiv och vill bidra till en god arbetsmiljö!

START: Efter sommaren
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Munkbrogatan 2
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Läs mer om Swedish Net här!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 6 juli 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.