System Engineer, paketering & deployment till Swedish Match

System Engineer, paketering & deployment till Swedish Match

Vill du bli en del av ett erfaret, kreativt och kunnigt team lokaliserat i både USA och Sverige? Swedish Match genomgår en förändringsresa där du har stor möjlighet att påverka din roll samt hur ditt team och verksamheten arbetar framöver!

Om rollen

Som System Engineer på Swedish Match ansvarar och arbetar du med paketering av applikationer och deployments via SCCM. Du föreslår framtida riktning för hur paketering och deployment ska vidareutvecklas inom Swedish Match.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Arbeta med hela klientinfrastrukturen samt daglig drift och övervakning av applikationer, i nära samverkan med andra team
  • 3rd line support mot interna användare
  • problemlösning och övervakning av Swedish Match globala klientplattformtjänster som inkluderar datorer, programvara, licenser, mobiltelefoner, skrivare, handdatorer och konferensutrustning.
Du arbetar mot hela verksamheten, till delar av verksamheten och ibland även enstaka användare. I din roll ingår även att arbeta med klientinfrastrukturen samt daglig drift och övervakning av applikationer, i nära samverkan med andra team.

Din profil

Vi söker dig som har en bred teknisk kompetens om klientplattformar men då den primära arbetsuppgiften är paketering och deployments av applikationer är det nödvändigt att ha god kunskap om SCCM eller motsvarande. Troligen har du en bakgrund som IT-support/servicedesk där du har arbetat med teknisk felsökning och problemlösning. Du kan också ha arbetat i en roll med enbart paketering och deployment men ser en möjlighet i att göra mer och ta större ansvar inom området Digital Platform.

Vidare ser vi att du kan utveckla skript (ex. powershell) samt ha mycket goda kunskaper i Windows OS. Även ha förståelse för AD/ GPO:er. I övrigt ska man ha förståelse för mjukvaruportföljen och kunskap kring sätt att distribuera uppdateringar och erfarenhet av patchhantering. Vi ser även att du har goda kunskaper i Svenska och Engelska (tal och skrift).

Det är meriterande om du har erfarenhet av virtuella miljöer och kunskap om molnteknologier, klientkonfiguration och/eller problemlösning.

Som person ser vi att du är driven, utvecklingsorienterad och framåtlutad. Vidare är du öppensinnad, kreativ, gillar att jobba i team och har en god social förmåga.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Swedish Match med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Nachtweij på louise.nachtweij@dfind.se, 070-367 52 64 eller Marcus Grahn på marcus.grahn@dfind.se, 072-450 15 33. Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om Swedish Match

Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken inom produktsegmenten Snus och moist snuff, Övriga tobaksprodukter samt Tändprodukter. Swedish Match har verksamheter i elva länder världen över. Huvudkontoret, med koncernchef och koncernstaber, är baserat i Stockholm. Våra produkter tillverkas i sju länder och säljs sedan i mer än 100 länder över hela världen. Företaget har också internationella varumärken såsom snusvarumärket General och tändarvarumärket Cricket.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 24 aug (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.